Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfilm Beekbergen

Bedrijfsfilm Beekbergen laten maken

Bij bedrijfsfilm Beekbergen worden we blij van mooie visuele creaties. Maar liever nog maken we creatieve concepten die meerwaarde geven aan jouw merk én aan de verkoop van jouw product of dienst.

Het is niet meer zoals vroeger, dat we de telefoongids erbij pakken en zoeken op alfabet wie we nodig hebben. Nee, we scrollen op Facebook en krijgen BAM een video, BAM nog een film, en je raakt afgeleid. Wat een leuke video, hoe loopt het af? Wat gebeurd er? Yes. Dan heb je de kijker vast! Jij wilt toch ook geprikkeld worden? Dat is precies waar onze specialismen liggen. Je wilt opvallen, eruit springen, uniek zijn en vertellen wie je bent! Don’t be shy, let everyone know why! Vertel wat uw bedrijf doet en overtuig ze met een bedrijfsfilm Beekbergen!

Apparatuur & vaardigheid

Wanneer je een bedrijfsfilm Beekbergen wilt maken, is het goed om te kijken naar: wat hebben we nodig? Naast het hebben van een sterk scenario en een gepassioneerd professioneel camerateam, is apparatuur ook niet geheel onbelangrijk! Sterker nog, dit bepaald hoe scherp jouw film eruit komt te zien. Wij werken met HD en 4K-high-end apparatuur, zodat we ten alle tijden de hoogste kwaliteiten kunnen leveren. We blijven ons altijd ontwikkelen met de nieuwste technieken, zodat we nooit te kort kunnen schieten in het maken van jouw film! Wij willen met jou samen kijken hoe wij het beste uit jouw bedrijfsfilm Beekbergen kunnen halen!

Meer weten? Bel dan nu met Okay Media bedrijfsfilm Beekbergen

BEL NU DIRECT 06 466 656 46

Opvallen en staan!

Of was het vallen en opstaan!? Hoe val JIJ nou op? We kennen ze allemaal; die handige collega, of jouw verre oom met een oude camcorder die een leuk filmpje voor je wilt maken. Dit ligt ver achter ons. De ontwikkelingen binnen de media gaan hard, en je wilt bij blijven! Okay Media kan met ons vakkundig team een unieke videoproductie maken. Jouw verhaal, is jouw visitekaartje voor potentiële klanten. En wist je… dat Google het ook heel leuk vindt als je een video op je website hebt staan? Je zult merken dat je hoger in de zoekmachines uitkomt! Vraag onze offerte aan voor een bedrijfsfilm Beekbergen en wij kunnen je een (gratis en vrijblijvend) projectplan opsturen!

De power van een bedrijfsfilm Beekbergen

Op het moment dat je een bedrijfsfilm Beekbergen wilt laten maken, dan heb je waarschijnlijk op het oog om aandacht te trekken van potentiële klanten. Hoe overtuig je de klant om jouw product te nemen? Wat is de kern, beleving, boodschap, visie? Breng jouw kernwaarde op een unieke wijze naar voren in een cinematische en prikkelende bedrijfsfilm!

De filmcrew van Okay Media maakt graag die perfecte combinatie van jouw product, in een unieke bedrijfsfilm. Door vanuit jouw verhaal te communiceren, is de kans op conversie groot.

Jouw film op het witte doek!

Of ehm…, je beeldscherm. Mag ook!

Wie zit er tegenwoordig nou niet op sociale media? Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, en noem het allemaal maar op. Film is jouw communicatiemiddel. Teksten worden gescand, overheen gelezen en niet snel opgeslagen. Het is wetenschappelijk bewezen dat visuele tools effectiever werkt, omdat dit in je langetermijngeheugen blijft hangen.

Maak je visitekaartje levend!

Door middel van video kun je jouw merk en bedrijf beter onderscheiden van de concurrent. Een bedrijfsfilm is niet alleen inzetbaar voor sociale media, maar ook voor events, workshops, trainingen etc. een film kan jaren met jou meegaan.

Wat kost een bedrijfsfilm Beekbergen?

Wij werken met gepassioneerde professionals en high-end apparatuur om de onbeperkte mogelijkheden van video te maximaliseren. Er is minimaal één opname dag, inclusief apparatuur en een montage dag nodig. De prijs van een bedrijfsfilm begint daarom vanaf €650,00 excl., daarbij bieden wij ook speciaal op maat gemaakte bedrijfsfilms of video’s aan. Afhankelijk van het concept en uw wensen, kunnen we kijken wat het kostenplaatje exact gaat worden.
Er zijn een aantal aspecten die invloed hebben op de prijs, namelijk:

– Hoeveelheid draaidagen
– Aantal montagedagen
– x aantal vakmensen
– Complexiteit van het concept / vormgeving
– Extra zaken; voice overs, ondertiteling, drone operators, animaties etc.
– Locatie

Stuur ons gerust een berichtje of een belletje voor vragen naar meer opties! Wij vinden altijd wel een mooie passende optie voor jouw bedrijfsfilm of bedrijfsvideo!

Is een bedrijfsfilm nodig?

Ja, ja en ja! Heb jij deze hele pagina gelezen? Ik durf bijna te zeggen van niet. Mensen scannen naar de stukken die zij belangrijk vinden, maar missen daarom veel informatie. Wat vind JIJ belangrijk om te vertellen? En hoe heb jij ervoor gezorgd dat dit overkomt bij een klant?

Een video wordt vaak uitgekeken en in een hele korte tijd, kun je de focus leggen op wat jij wilt vertellen. Mensen willen een ervaring, beleving, iets wat hun prikkelt. Teksten zijn vaak lang en saai, niemand zit te wachten op het lezen van veel informatie, of zit jij nu met een big smile en een bak koffie deze tekst te lezen? Als dat zo is: bel ons nu op! Nee maar echt, een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo voegt zoveel toe aan jouw visie en/of je product. Het helpt om nieuwe klanten binnen te halen, maar ook om hoog in de Google zoekmachine te komen.
Een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm in Beekbergen of daarbuiten laten maken is nog nooit zo aantrekkelijk geweest.

BEL NU DIRECT 06 466 656 46

Videoproductie Beekbergen

Een videoproductie in Beekbergen laten maken?

Met trots maakt Okay Media deel uit van de groei en bieden wij unieke videoproducties aan. Wellicht is een video eenmalig al voldoende voor jou, of misschien wil je juist een op maat gemaakte video marketingcampagne. Wij doen er alles aan om jouw bedrijf positief aan het licht te brengen door middel van onze specialismen.

Wil jij een bedrijfsvideo laten maken? Excellent choice! Een bedrijfsvideo is niet alleen kort en bondig, maar geeft jouw (potentiële) klanten ook een kijkje behind the scenes. Wie gaat voor hen aan het werk, bij wie kopen ze een product? Klanten leren jouw organisatie een beetje beter kennen, met een sterkere merkbeleving als gevolg. Wij doen er alles aan om jouw verhaal en bedrijf, positief naar voren te brengen!

Woont u niet in Beekbergen maar daar buiten? Ook dan maken wij voor u een bedrijfsfilm.

Bijvoorbeeld in NijmegenGroesbeekVeenendaalWageningenUtrecht, Wijchen, Kesteren, Doetinchem, Zutphen of Beuningen

  Vrijblijvende offerte

  No, thank you. I do not want.
  100% secure your website.
  Powered by

   Vrijblijvende offerte

   Powered by