Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfilm Arnhem

Bedrijfsfilm Arnhem professioneel laten maken

Met een bedrijfsfilm Arnhem kun je in een korte tijd een compleet bedrijf voorstellen. De boodschap van jouw bedrijf wordt verteld met filmbeelden, muziek en eventueel een voice-over. Dankzij aantrekkelijke beelden beleeft de kijker jouw verhaal.

Okay Media visualiseert je verhaal in een unieke bedrijfsfilm. We bieden veel diversiteit in stijl-keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een documentaire stijl, short film, of juist door middel van een impressie/promotievideo. Vertel kort en krachtig wie jullie zijn! Bij Okay Media heb je alles onder één dak. Denk hierbij aan; concept, filmen, montage, productie, voice-over, ondertiteling, drone opnames, acteurs, animaties, sound design etc.

Productietechniek en vaardigheid

Een bedrijfsvideo maken vraagt naast creativiteit ook om technische vaardigheden. In de techniek is veel mogelijk en het stelt ons in staat om creatieve ideeën tot leven te brengen. Voor ieder type filmbeeld wordt andere apparatuur gebruikt. Bijvoorbeeld een video-drone voor luchtbeelden, een stabilisator voor lopende filmbeelden of specifieke camera voor extreme slow motion beelden. Bij Okay Media beheersen wij al deze technieken en specialisaties.

Meer weten? Bel dan nu met Okay Media bedrijfsfilm Arnhem

BEL NU DIRECT 06 466 656 46

Opvallende bedrijfsfilm Arnhem laten maken

De tijd waarin een bedrijfsfilm door een handige collega met camcorder werd gemaakt, ligt ver achter ons. Okay Media kan voor jouw bedrijf een vakkundig gefilmde en gemonteerde videoproductie maken. Door een combinatie van de juiste beelden, woorden en geluid zetten we de juiste toon en brengen we jouw unieke boodschap helder over. In een bedrijfsfilm van Okay Media videoproductie schijnt door hoe Bedrijfsfilm Arnhem trots je bent op je bedrijf en wat je opdrachtgevers en/of klanten kunt bieden. Vraag nu een offerte aan en laat geen kansen meer liggen!

De kracht van een bedrijfsfilm Arnhem

Onderschat de kracht van een bedrijfsvideo niet. Film is ook emotie. Een schokkerig gedraaide video kan veel impact hebben op de interesse van een kijker. Het is belangrijk om professioneel, stabiel, divers of dynamisch te werk te gaan. Jouw film verteld de kernwaarde van jouw bedrijf.

De inzet van een bedrijfsfilm draagt bij aan een hogere ranking in Google. Zoekmachines zoals Google houden namelijk van een goede mix content en monitoren dit. Tekst, afbeeldingen en video zijn daarom van groot belang voor je website zodat deze een hogere waarde krijgt. Google merkt dit op en zal gaan resulteren in een hogere ranking in de zoekmachines.

De voordelen van een bedrijfsfilm Arnhem

Video valt op, je geeft een beleving weg.

Het menselijk brein werkt effectiever wanneer informatie wordt beoordeeld op een visuele manier in plaats van een presentatie in cijfers en woorden. Mensen onthouden meer informatie wanneer ze die hebben binnen gekregen via visuele tools.

Daarnaast worden bedrijfsfilms vaak tot het eind gekeken. Op deze manier breng je de boodschap die je wilt overbrengen effectiever bij de kijker.

Door middel van video kun je jouw merk en bedrijf beter onderscheiden van de concurrent. Een bedrijfsfilm kun je laten maken voor alleen de website. Maar het mooie aan film is juist dat het inzetbaar is voor meerdere online media zoals Facebook. Hierdoor creëer je meer engagement op social media

Wat kost een bedrijfsvideo Arnhem?

Film maken is geen ‘’exact science’’ en dus onze tarieven ook niet. Ze zeggen wel dat het niet uitmaakt wat het kost maar het gaat om wat het oplevert. Toch is het wel fijn om een idee van je uitgaven te hebben.
Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de prijs:

– Aantal uren / dagen
– Benodigde apparatuur
– Inzet van (extra) crew
– Het gebruik van bijvoorbeeld voice-overs of sound design
– Complexiteit van eventuele vormgeving
– Locatie (binnen- of buitenland)

Natuurlijk zijn er tal van extra opties. Een extra cameraman/vrouw, een drone operator of ondertiteling zijn slechts een greep uit opties die we kunnen bieden. Dus, wat je budget ook is, we vinden altijd wel een passende optie voor jouw film of video!

Is een bedrijfsfilm een investering?

Absoluut! Door de social media is visuele communicatie essentieel. Mensen lezen niet meer, ze willen zien en beleven. Bedrijfsvideo’s verrijken de online marketing en zijn jaren zichtbaar. Het zorgt dat klanten in hun oriëntatiefase een voorkeur krijgen voor jouw Bedrijfsfilm Arnhem bedrijf en helpt de marketing- & salesafdeling meer nieuwe klanten binnen te halen.

Een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm in Arnhem of daarbuiten laten maken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

BEL NU DIRECT 06 466 656 46

Bedrijfsfilm of bedrijfsvideo door Okay Media
Een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm in Arnhem of daarbuiten laten maken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Videoproductie Arnhem

Een videoproductie in Arnhem laten maken?

Okay Media maakt met trots deel uit van deze groei en biedt in Arnhem unieke videoproducties aan. Of het nu gaat om een eenmalige productie of een complete video marketingcampagne. Wij doen er alles aan om jouw bedrijf positief op de kaart te zetten door middel van onze specialismen.

Het bereiken van de juiste doelgroep is erg mooi, maar een klant moet niet alleen jouw video zien, de boodschap moet ook overgebracht worden. Dat is onze taak! Het team van Okay Media is gespecialiseerd in alle aspecten van videomarketing en weet precies hoe de perfecte video voor jouw bedrijf geproduceerd moet worden. Alles wordt uit de kast getrokken om er voor te zorgen dat de effectiviteit van de video optimaal is.

Woont u niet in Arnhem maar daar buiten? Ook dan maken wij voor u een bedrijfsfilm.

Bijvoorbeeld in NijmegenGroesbeekVeenendaalWageningenUtrecht, Wijchen, Kesteren, Doetinchem, Zutphen of Beuningen.

  Vrijblijvende offerte

  No, thank you. I do not want.
  100% secure your website.
  Powered by

   Vrijblijvende offerte

   Powered by