Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfilm Amsterdam

U zit eraan te denke om een professionele bedrijfsfilm Didam te laten maken die in staat is om een verpletterende indruk te maken bij potentiële klanten? De kracht van uw bedrijf in een mooie bedrijfsfilm Amsterdam volledig laten tot zijn recht laten komen? Wij realiseren dit voor en met u! Professioneel bedrijfsfilms Amsterdam maken is waar onze skills liggen.

Technieken en skills

Wanneer je een bedrijfsfilm Amsterdam wil laten maken, dan is een sterk concept waar het mee begint. Hoewel, de creativiteit van het team waar je mee in zee gaat is misschien nog wel belangrijker in deze. Denk aan dat de passende camera-apparatuur en het samenstellen van de video zijn van groot belang voor het resultaat van de bedrijfsfilm. Samen gaan we aan de slag om er het beste uit te halen.

Meer weten? Bel dan nu met Okay Media bedrijfsfilm Amsterdam

BEL NU DIRECT 06 466 656 46

Met je bedrijfsfilm Amsterdam VOL in beeld!

Het is niet meer zo dat een handige collega wel even met een telefoon een filmpje maakt. Okay Media maakt voor jouw bedrijf een professioneel opgenomen en gemonteerde videoproductie of bedrijfsfilm. Door gebruik van de perfecte beelden, visie en geluidsbeleving creëren we een verhaal en brengen we jouw unieke boodschap over eenieder die de film ziet. In een bedrijfsfilm van Okay Media videoproductie laten we zien wat je bedrijft betekent en wat je opdrachtgevers en/of klanten kunt aanbieden. Vraag nu je offerte aan!

De kracht van een bedrijfsfilm Amsterdam

Het videoproductie team helpt jouw verhaal in beeld te brengen. Je bedrijf, je product of dienst, de mensen, alles heeft een verhaal. In een bedrijfsfilm Didam kun je met een professionele en dynamische film het verhaal van jouw bedrijf vertellen. Maak jouw potentiële klanten geïntrigeerd naar je bedrijf en naar jou! Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo heeft een enorme impact op de zoekresultaten in Google, klanten maar ook het imago van je bedrijf. Klanten zoeken naar connectie, gelijkgestemden, een stimulans. Met de emotie van film brengen we dit allemaal samen in een unieke video.

Breng dynamisch jouw film tot leven!

Breng de kern en de boodschap van je bedrijf met een unieke bedrijfsfilm tot leven met een video van Okay Media. De tijden waarin een handige neef, of je gezellige collega maar al te graag met een telefoon een video maakt, is allang verleden tijd. Filmproductie is echt een vak apart. Je kunt jezelf met jouw bedrijfsfilm onderscheiden van iedereen door je film te laten maken door een professioneel team zoals dat van Okay Media. Met een film of video kun je jouw merk en bedrijf beter onderscheiden van je concurrenten. En dus meer klanten werven. Een bedrijfsfilm is op onder ander inzetbaar voor social-media, maar ook voor beurzen, wachtkamers, reclame op televisie, websites. Vele mogelijkheden om over te denken.

De kosten van een bedrijfsfilm Amsterdam?

Wij bieden reguliere bedrijfsfilms of bedrijfsvideo’s aan tegen betaalbare prijzen maar kunnen ook professioneel speciaal op maat gemaakte films of video’s aanbieden. De tarieven zijn erg afhankelijk van het concept en wat daarvoor nodig is, dus er zijn vele mogelijkheden voor ieders budget. Factoren die invloed kunnen hebben op de offerte:

– Aantal film dagen
– Materiaal / apparatuur
– Inzet van diverse professionals
– Dagen van monteren
– Complexiteit van evt. visual effects
– Opties: voice overs, ondertiteling etc.

Een bedrijfsfilm Amsterdam kan al geproduceerd worden vanaf €650,00 excl. Btw. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden en extra onderdelen. Bijvoorbeeld het gebruik van een drone operator of sound design. Dit is slechts een klein deel van de opties die wij kunnen aanbieden. Dus, wat je budget ook is, wij vinden altijd wel een mooie passende optie voor jouw bedrijfsfilm of bedrijfsvideo!

Is een bedrijfsfilm nodig?

Vanzelfsprekend. Niemand leest meer. Mensen willen snel en veel informatie vergaren. Ze bekijken de teksten en missen de belangrijkste dingen die je wil vertellen. Mensen willen meer visuele informatie dan iets hoeven te lezen. Ze zijn op zoek naar een ervaring, een reden om bij jou aan te sluiten of dienst af te nemen en blijven. Bedrijfsfilms vergroten de online marketing en blijven altijd online bestaan. In de oriëntatiefase hebben mensen een voorkeur voor jouw bedrijf mits je ze een beleving hebt gegeven met je bedrijfsfilm Amsterdam. Het helpt om nieuwe klanten te werven, maar ook om hoog in de Google zoekmachine te verschijnen, wat tegenwoordig een hekel punt is. Een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm in Amsterdam of daarbuiten laten maken is nog nooit zo uniek geweest.

BEL NU DIRECT 06 466 656 46

Een videoproductie in Amsterdam uitbesteden?

Met enorm veel trots maakt Okay Media deel uit van deze ontwikkeling. Wij bieden unieke videoproducties aan voor jouw bedrijf. Is een eenmalige video al voldoende voor jouw bedrijf? Of wil je juist een op maat gemaakte video marketing campagne met meerdere video’s hebben? Wij doen alles binnen onze expertise om jouw bedrijf te laten schitteren met onze unieke kijk op video productie en bedrijfsfilms.

Woont u niet in Amsterdam maar daar buiten? Ook dan maken wij voor u een bedrijfsfilm.

Bijvoorbeeld in Bijvoorbeeld in Haarlem, Utrecht, Almere, Diemen, Hilversum , Amstelveen, Arnhem of Osdorp.

  Vrijblijvende offerte

  No, thank you. I do not want.
  100% secure your website.
  Powered by

   Vrijblijvende offerte

   Powered by