HET TEAM

VAN OKAY MEDIA

Wij zijn een team van gepassioneerde en professionele makers. De een heeft awards gewonnen voor beste regie, beste montage, beste scenario, waarbij de ander Hans Zimmer een handje helpt met de audio en de ander al bezig is met zijn tweede bioscoopfilm. JA, wij doen dit echt met onze harten en zielen. Wij zijn geboren filmmakers en wij hebben maar 1 missie: bedrijven versterken, impact vergroten en meer zichtbaar laten worden. Wij willen films maken met impact!

Wij komen zelf uit de fictie en vanuit daar zijn we corporate films gaan maken. Wij staan voor de kracht van storytelling; films die raken, in welke vorm dan ook. We gaan altijd net even iets verder, en doen dingen altijd net even iets anders. Opzoek naar dat ene shot, uitdaging in de scenario’s of op set, toch nog even experimenteren met een extra shot… Tja, noem ons gerust perfectionisten, maar alles met als doel: het mooiste product maken.

Het is niet gewoon zomaar ‘’ons werk’’. Wij zijn geboren filmmakers en films maken voelt niet als werken, het voelt als creëren en daarom gaan we altijd verder, waar de ander stopt.

En ik, Kaylee, ben trots op Okay Media, ons team, onze klanten en waar we staan.

Met trots, ons mooie team!

OVER ONS
KAYLEE
Eigenaar / filmmaker
OVER ONS
NISSE
Director & Scenarist
OVER ONS
GUIDO
Director of photography
OVER ONS
DENNIS
Lichtoperator
OVER ONS
JORN
Assistentie
OVER ONS
SAM
Stagiaire


Heeft u vragen of wilt u een afspraak?
Bel +316 216 900 36


    Onze klanten