fbpx

Over ons

Okay Media is een full-service videoproductiebedrijf dat is ontstaan in 2016 door Kaylee Meijer. Okay Media wordt gedreven door high-end corporate video’s voor de zakelijke markt. We hebben inmiddels 1000+ projecten mogen draaien en sinds 2022 is ‘Okay Studios’ hierbij gekomen. Bij Okay Studios richten we ons puur en alleen op storytelling in combinatie met filmacteurs. 

 

Wat je ziet en hoort is nog het enige waar je oog voor hebt. Een glinstering in je ogen, een ademhaling die stokt, een lach, een traan, stilte, verwondering. Één moment waarop er niets anders bestaat dan dat. Video’s met een verhaal of met een krachtige missie. Wij maken video’s die het hart van jouw doelgroep raakt.

Okay Media bestaat uit een crew van stuk voor stuk gepassioneerde en professionele makers, met ieder zijn eigen specialisme en jarenlange ervaringen. We werken met de beste specialisten op ieder departement: van het schrijven van het script, tot de verfilming van jouw script met professionele filmacteurs, tot het componeren van de muziek door onze audio engineers. Werk je samen met Okay Media dan krijg jij het totaalpakket. 

 

De kern van jouw bedrijf en het doel van de video is leidend in onze filmconcepten. Wij kijken echt naar wie jullie zijn. Wij zijn professionals die al jarenlang ervaring hebben in de fictie en corporate branche. Wij geloven dat door fictie terug te brengen in de zakelijke wereld, we een gouden combinatie hebben en jij jezelf onderscheidend op de markt neerzet.  

Kaylee

eigenaar / filmmaker

Nisse

Director & Scenarist

Guido

director of photography

Dennis

Lichtoperator

Jorn

Back office

Sam

Stagiaire

Brand Story | Kaylee

Head of okay media

”Als iemand tegen mij had gezegd dat ik ooit mijn eigen bedrijf zou opzetten en dat ik vol passie aan het werk zou zijn. Dan had ik diegene echt niet geloofd”.

Kaylee Meijer

Okay Media makes anything look good.