BOOST YOUR BUSINESS!

We introduceren onze nieuwste all-in-one traject om jouw doelen en bedrijf te versterken! Met ons aan boord, kun je simpelweg vertellen wat je nodig hebt en vervolgens toekijken hoe wij alles voor je realiseren.

8x high-end films inclusief strategisch plan!

Even kletsen?
Volledige ontzorging, alles wordt voor je geregeld!

HOE GAAN WE TE WERK?

Brainstormsessie & research

In de brainstormsessie luisteren we naar jouw verhaal en stellen we scherpe vragen. Wij onderzoeken jouw wensen, de markt en graven net zolang met je door totdat we alles glashelder in kaart hebben gebracht.

Strategie & concept

Wij schrijven jouw marketingstrategie uit zodat je deze alleen nog maar hoeft af te geven aan een marketeer. Wij schrijven alle inhoudelijke content voor jouw Boost Your Business traject.

Filmen & montage

Wij verfilmen alle concepten en monteren deze zodat jij een kant-en-klaar pakket ontvangt met alle duurzame films voor jouw business.

Luxury Filmbox

Jij ontvangt een kant-en-klaar pakket in onze Luxury filmbox met daarin 8 films, 10 stills (foto uit de video) en een strategisch plan om dit zo goed mogelijk op de markt te brengen.

You are ready to boost your business!
434489409_1042115733979494_8004572133174799226_n

Boost Your Business Traject

8 high-end films voor10K

High-end 4K inclusief GRATIS drone opnames

  • 1-op-1 live brainstormsessie
  • Strategisch plan voor je marketing
  • Marktonderzoek
  • 1x bedrijfsfilm tot 1,5 minuut
  • 1x over ons film tot 1 minuut
  • 3x testimonials tot 1 minuut
  • 2x advertentiefilms tot 30 seconden
  • 1x remarketingfilm tot 20 seconden
  • 10x stills (foto) vanuit de video ter promotie
  • 4x feedbackrondes

Deze klanten gingen je voor

Wat onze badass klanten vertellen...
Als Lacros zijn we buitengewoon tevreden met de samenwerking met Okay Media. Ze hebben ons product op een hele leuke manier gepresenteerd door hun creatieve ideeën en unieke concepten. We hebben hier dan ook niet voor niets veel leuke en positieve feedback over ontvangen! Het contact met Okay Media verliep vlekkeloos. Ze waren altijd goed bereikbaar, zowel via e-mail als telefonisch, en reageerden snel op onze vragen en feedback. Dit zorgde voor een soepele samenwerking en gaf ons het vertrouwen dat ons project in goede handen was. Hoewel het onze eerste keer was dat we met een andere studio werkten, zijn we meer dan tevreden met het eindresultaat. We zouden Okay Media zeker aan anderen aanbevelen vanwege hun professionele aanpak, creatieve vaardigheden en het vermogen om onze boodschap op een pakkende manier over te brengen. Dank je wel, Okay Media, voor een geweldige ervaring!

Jesse, Lacros | Shinga B.V.

Okay Media heeft mij fantastisch geholpen bij het creëren van unieke content voor een wereldwijde best selling app die ook nog eens in meerdere talen (o.a. NL, ENG, DUI en Koreaans) gemaakt moest worden. Bij het hele traject is Okay Media betrokken geweest. Van het vinden van de juiste voice-overs tot het filmen, het monteren tot meewerken aan de Apple promotiefilm. Okay media was de perfecte sparringpartner die mee dacht, maar ook zelfstandig door kon gaan. Een partij die me echt ontzorgde en met zeer goede opleveringen van zowel het audio- als filmmateriaal kwam. Snel en flexibel, professioneel en fijn om mee te werken. 

Xaviera Plooij, Oei ik Groei | The Wonder Weeks

We just watched the movies and it is really really nice, that is a really great job. The music your team made for this video is lovely and perfect. It gives you the feeling like, I don’t know, you could almost cry haha.

Sarah | Reederei Deymann B.V.

Bedankt voor jullie uitgewerkte concepten. Leuk om te zien hoe er over na is gedacht en welke verschillende kanten het op gaat. We zijn reuze enthousiast over het eindresultaat. Het is een mooie campagne geworden!!

Jordi | Banketbakkerij Jolink


Curious Minds!

1Wat is het proces voor het maken van de films?
We trappen af met een live brainstormsessie, waar we elkaar beter leren kennen en jouw wensen en doelen verkennen. We stellen scherpe vragen om alles zo helder mogelijk te krijgen. Aan het eind van de brainstormsessie weten jij en wij globaal welke kant we opgaan met de concepten. We doen een marktonderzoek en maken een strategisch marketingplan. Op basis van deze info starten wij aan de filmconcepten! Je krijgt alle concepten in 1x online gepresenteerd en je hebt hiervoor 2 revisies. Zodra de concepten zijn goedgekeurd, starten we met de productie. We filmen en monteren de gekozen concepten en na twee revisierondes en jouw finale goedkeuring ontvang je alle films, samen met het strategisch plan, in onze exclusieve filmbox. Een gemiddeld traject duurt doorgaans 4-8 weken.
2Wat is de verwachte doorlooptijd voor het voltooien van alle films?
Een gemiddeld traject duurt doorgaans 4-8 weken.
3Hoe zit het met revisies?
Je ontvangt alleen wat je wilt en wordt niet verrast. Na het opleveren van de eerste conceptversies, nemen we deze samen door en passen we ze indien nodig aan. Twee revisierondes zijn inbegrepen. Zodra het definitieve akkoord is gegeven op de concepten, gaan we over tot het filmen en monteren. Na de eerste oplevering van de films heb je opnieuw twee revisierondes om de laatste aanpassingen te doen. Dan ben je klaar om je bedrijf een boost te geven!
4Wat gebeurt er als we niet tevreden zijn met het eindproduct?
We zorgen voor een grondige afstemming met jou, zodat je precies weet wat we gaan filmen voordat we beginnen met opnemen. Je zult nooit voor verrassingen komen te staan. Bovendien krijg je tijdens de conceptfase twee revisierondes en na de montage nog eens twee revisies. Mocht er meer revisiewerk nodig zijn, dan kan dit tegen ons uurtarief. Wij zijn pas blij wanneer jij blij bent!
5Wat voor soort input hebben jullie nodig van ons?
We willen het jullie zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we een brainstormsessie gepland, zodat we jou en je bedrijf goed kunnen leren kennen. Tijdens deze sessie kan ik je allerlei vragen stellen die nodig zijn voor het proces. Daarna hoef je alleen nog maar je huisstijlelementen aan te leveren, zoals je logo, lettertype, en kleurcodes, en dan nemen wij de rest van het werk op ons! Het enige wat nog kan gebeuren, is dat als jullie specifieke collega's of mensen graag in beeld willen brengen, jullie ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn voor de opnames.
6Op welke locatie wordt er gefilmd?
Wij komen bij jou op locatie om de opnames te maken. Indien er een andere of specifieke ruimte is gewenst dan kunnen we dit altijd afhuren tegen een meerprijs.
7Wat is een remarketing video?
Een remarketing video is een advertentie die wordt getoond aan mensen die eerder interactie hebben gehad met jouw online content, met als doel hen opnieuw te interesseren en hen aan te moedigen terug te keren of een actie te ondernemen. Voorbeeld: Bezoekers zijn op je website en/of landingspagina geweest maar hebben geen actie ondernomen. Daarna ontvangen ze een advertentievideo op hun social media om jouw merk in gedachten te houden en hen mogelijk terug te brengen naar je website, product of dienst.
8Zijn er extra kosten die we moeten overwegen?
Alles wat we nodig hebben om dit te realiseren zit inbegrepen. Er zijn altijd optionele opties beschikbaar die niet in het pakket zitten inbegrepen zoals: externe locatie/studio, een acteur, een voice-over acteur of ondertiteling in een andere taal dan Nederlands of Engels. Let wel op: wij bedenken, schrijven en maken de content. Wij zetten geen advertentiesets op en implementeren dit niet op de website.
434646294_1042116060646128_5821877571107582423_n

Even kletsen?

Heb je behoefte om even vrijblijvend te kletsen met elkaar en samen door alles heen te gaan 😊?