Award-winning  

Social Media Campagnes

Okay Media is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het creëren van boeiende video's en films voor Social Media Campagnes. Met een passie voor verhalen vertellen en visuele creativiteit, zetten wij ons in om merken te helpen hun boodschappen effectief over te brengen op diverse sociale mediaplatforms.

Ons getalenteerde team van videoprofessionals begrijpt de unieke eisen en mogelijkheden die sociale media bieden. We geloven dat elk merk een uniek verhaal te vertellen heeft, en wij zijn hier om dat verhaal om te zetten in pakkende videocontent die de aandacht trekt en betrokkenheid bevordert.

Wat onderscheidt Okay Media is onze toewijding aan creativiteit en innovatie. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends in videoproductie en social media om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd voorop blijven lopen. Of het nu gaat om korte promotievideo's, informatieve how-to video's of verhalende bedrijfsfilms, wij hebben de expertise om videocontent te produceren die indruk maakt en de doelgroep aanspreekt.

Onze aanpak begint met een grondige analyse van het merk, de doelgroep en de doelstellingen van de social media campagne. We werken nauw samen met onze klanten om een duidelijk begrip te krijgen van hun waarden en boodschap, zodat we een op maat gemaakte strategie kunnen ontwikkelen die aansluit bij hun doelen.

Bij Okay Media streven we naar hoogwaardige producties die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de kernwaarden en boodschap van het merk weerspiegelen. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en creatieve benaderingen om videocontent te produceren die opvalt in de overvolle wereld van sociale media.

Of het nu gaat om het creëren van opvallende korte video's voor platforms zoals Instagram en TikTok, of het ontwikkelen van langere, diepgaande content voor YouTube en Facebook, Okay Media heeft de expertise en ervaring om effectieve en impactvolle video's te produceren.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw social media campagnes te versterken met hoogwaardige videocontent, dan staat Okay Media voor u klaar. Wij zijn gepassioneerd over het vertellen van verhalen door middel van beeld en geluid, en we kijken ernaar uit om samen met u de kracht van video te benutten om uw merk te laten groeien en bloeien op sociale media.

Recent werk


 


Waarom Social Media Campagnes?


  • Doelgericht: Duidelijke doelen voor merk, leads of verkoop.
  • Doelgroepgericht: Begrijp en bereik specifieke doelgroepen.
  • Consistentie: Uniforme merkidentiteit over platforms.
  • Interactief: Betrek gebruikers met vragen, polls en uitdagingen.
  • Creativiteit: Visuele aantrekkingskracht met afbeeldingen en video's'.
  • Tijdigheid: Reageer op trends en gebeurtenissen.
  • Varieer in Content: Diversiteit in tekst, afbeeldingen en video's.

Dan zijn wij de juiste makers voor jou! Vraag hieronder jouw gratis offerte aan.


GRATIS OFFERTEWat klanten vertellen


 


Okay Media Videoproducties
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Sara JochemsenSara Jochemsen
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
A Google User
A Google User
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
Julia van den BroekeJulia van den Broeke
10:34 02 Mar 22
Super fijne samenwerking! Echt om aan te raden!!
Tom de RidderTom de Ridder
14:13 05 Jul 21
Kaylee heeft voor Ri-Traffic / Verkeerswinkel.nl een productvideo gemaakt om een product wat wij enkel in ons assortiment hebben beter uit te lichten. De draaidag was goed voorbereid en ze gaan hun eigen gang, je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Vrij snel na de draaidag ontving ik de eerste versie, na een paar kleine aanpassingen was de definitieve video snel online. Circa 1 week! Mocht je op zoek zijn naar een zakelijke video, maar totaal geen kaas gegeten hebben van de filmindustrie, dan zou ik OKAY media aanraden!
Soraya WunninkSoraya Wunnink
09:01 15 Apr 21
Kaylee heeft voor mij een acteurs-showreel gemonteerd. Kaylee dacht goed mee om er het uiterste uit te halen voor mij als actrice. We kwamen erop uit dat we extra beelden nodig hadden en hoe super dat ze die zelf kon draaien!De draaidag zelf was goed gepland, georganiseerd, liep soepel en met een fijne sfeer. Ik had meteen het gevoel dat het in goede handen was. Het resultaat was top, mooie kwaliteit, professioneel. De communicatie was helder en duidelijk. Een aanrader!
Wikke MeyerWikke Meyer
08:34 08 Apr 21
Vanuit een van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!
Jane ZijlstraJane Zijlstra
12:32 05 Mar 21
Okay Media levert professioneel werk en speelt goed in op de wensen van de klant! Het contact van begin tot het einde was super fijn en betrokken.
Carmen NitzerCarmen Nitzer
16:12 16 Aug 20
Okay Media heeft voor mij een trailer ter promotie van mijn workshop gemaakt. Kaylee is buitengewoon gedreven en in staat de klantvraag helder te krijgen alvorens ze vanuit beeld/film suggesties doet meedenkt en uiteindelijk een prachtig resultaat opleverd.
TEHAMA B.V.TEHAMA B.V.
08:50 10 Jul 20
Tehama productielijn film laten maken bij Polaroid voor onze website door Okay Media.Kaylee bedankt voor de prettige samenwerking en het eindresultaat is super.We zullen in de toekomst zeker vaker aan de bel trekken.Mark Brusche TEHAMA B.V.
js_loader


Heeft u vragen of wilt u een afspraak?
Bel +316 216 900 36

Onze klanten