Award-winning  

Fotografie

Welkom bij Okay Media, dé specialist in fotografie en dronefotografie. Bij Okay Media geloven we in de kracht van beeld: foto's en video's die spreken, emoties oproepen en verhalen vertellen. Of het nu gaat om het vastleggen van bijzondere momenten, het presenteren van jouw bedrijf of het creëren van adembenemende luchtfoto's met drones, wij staan voor je klaar met creativiteit, vakmanschap en passie voor het vak.

Onze fotografen hebben een scherp oog voor detail en streven naar perfectie in elk shot. Of het nu gaat om portretfotografie, evenementenfotografie, productfotografie of bedrijfsreportages, wij leggen de essentie vast met stijl en finesse. Onze beelden vertellen jouw verhaal op een unieke en authentieke manier, waardoor je een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in dronefotografie, waarmee we letterlijk nieuwe hoogten bereiken. Onze gecertificeerde dronepiloten zorgen voor adembenemende luchtfoto's en -video's die een geheel nieuwe dimensie toevoegen aan jouw project. Of het nu gaat om vastgoedfotografie, landschapsfotografie of het in beeld brengen van evenementen vanuit vogelperspectief, onze drones leveren verbluffende resultaten.

Bij Okay Media streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. We luisteren naar jouw wensen, denken mee in creatieve oplossingen en leveren beeldmateriaal dat de verwachtingen overtreft. Samen brengen we jouw visie tot leven, of het nu gaat om een persoonlijk project, een bedrijfspresentatie of een evenement dat vastgelegd moet worden.

Ontdek de kracht van beeld met Okay Media. Neem contact met ons op en laat ons jouw verhaal vertellen door middel van prachtige fotografie en indrukwekkende dronebeelden.

Recent werk


 


Waarom Okay Media fotografie?


  • Creatief: Vang het moment met unieke perspectieven.
  • Passievol: Liefde voor beeldvorming komt tot leven in elke foto.
  • Technisch vaardig: Beheersing van apparatuur voor perfecte opnames.
  • Geduldig: Wacht op het juiste licht en de ideale compositie.
  • Innovatief: Verken nieuwe stijlen en technieken voor vernieuwende beelden.
  • Empathisch: Leg emoties vast met gevoeligheid en begrip.


GRATIS OFFERTEWat klanten vertellen


 


Okay Media Videoproducties
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Sara JochemsenSara Jochemsen
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
A Google User
A Google User
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
Julia van den BroekeJulia van den Broeke
10:34 02 Mar 22
Super fijne samenwerking! Echt om aan te raden!!
Tom de RidderTom de Ridder
14:13 05 Jul 21
Kaylee heeft voor Ri-Traffic / Verkeerswinkel.nl een productvideo gemaakt om een product wat wij enkel in ons assortiment hebben beter uit te lichten. De draaidag was goed voorbereid en ze gaan hun eigen gang, je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Vrij snel na de draaidag ontving ik de eerste versie, na een paar kleine aanpassingen was de definitieve video snel online. Circa 1 week! Mocht je op zoek zijn naar een zakelijke video, maar totaal geen kaas gegeten hebben van de filmindustrie, dan zou ik OKAY media aanraden!
Soraya WunninkSoraya Wunnink
09:01 15 Apr 21
Kaylee heeft voor mij een acteurs-showreel gemonteerd. Kaylee dacht goed mee om er het uiterste uit te halen voor mij als actrice. We kwamen erop uit dat we extra beelden nodig hadden en hoe super dat ze die zelf kon draaien!De draaidag zelf was goed gepland, georganiseerd, liep soepel en met een fijne sfeer. Ik had meteen het gevoel dat het in goede handen was. Het resultaat was top, mooie kwaliteit, professioneel. De communicatie was helder en duidelijk. Een aanrader!
Wikke MeyerWikke Meyer
08:34 08 Apr 21
Vanuit een van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!
Jane ZijlstraJane Zijlstra
12:32 05 Mar 21
Okay Media levert professioneel werk en speelt goed in op de wensen van de klant! Het contact van begin tot het einde was super fijn en betrokken.
Carmen NitzerCarmen Nitzer
16:12 16 Aug 20
Okay Media heeft voor mij een trailer ter promotie van mijn workshop gemaakt. Kaylee is buitengewoon gedreven en in staat de klantvraag helder te krijgen alvorens ze vanuit beeld/film suggesties doet meedenkt en uiteindelijk een prachtig resultaat opleverd.
TEHAMA B.V.TEHAMA B.V.
08:50 10 Jul 20
Tehama productielijn film laten maken bij Polaroid voor onze website door Okay Media.Kaylee bedankt voor de prettige samenwerking en het eindresultaat is super.We zullen in de toekomst zeker vaker aan de bel trekken.Mark Brusche TEHAMA B.V.
js_loader


Heeft u vragen of wilt u een afspraak?
Bel +316 216 900 36

Onze klanten