Award-winning  

Drone

Welkom bij Okay Media, jouw partner in adembenemende drone bedrijfsfilms die de kracht van visuele storytelling onthullen. Bij Okay Media begrijpen we dat de manier waarop je je bedrijf presenteert cruciaal is voor succes. Daarom bieden wij gespecialiseerde drone videodiensten om jouw verhaal op een unieke en indrukwekkende manier te vertellen.

Onze ervaren en gecertificeerde dronepiloten zijn experts in het vastleggen van adembenemende luchtopnames die een nieuwe dimensie toevoegen aan jouw bedrijfsfilms. Of het nu gaat om het tonen van je bedrijfsvastgoed, het vastleggen van evenementen, of het presenteren van jouw productieproces, onze drones brengen alles in verbluffend detail in beeld.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de geavanceerde technologie die we gebruiken, maar ook onze creatieve benadering van videoproductie. We werken samen met jou om de essentie van jouw bedrijf te begrijpen en een visueel verhaal te creëren dat je doelgroep boeit en emotioneel raakt. Onze drone bedrijfsfilms zijn niet alleen informatief, maar ook meeslepend en gedenkwaardig.

Bij Okay Media geloven we in de kracht van maatwerk. Of je nu een klein lokaal bedrijf bent of een wereldwijd opererende onderneming, we passen onze diensten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons doel is om niet alleen jouw verwachtingen te overtreffen, maar ook om films te produceren die lang bij je publiek blijven hangen.

Ontdek de impact van drone bedrijfsfilms met Okay Media. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw verhaal naar nieuwe hoogten tillen.

Recent werk


 


Waarom Okay Media?


  • Adembenemende luchtperspectieven: Ontdek de wereld vanuit nieuwe hoeken met onze dronevideo's.
  • Haarscherpe beelden: Geniet van kristalheldere opnames voor een meeslepende kijkervaring.
  • Creatieve cinematografie: Laat je inspireren door unieke en artistieke dronevideo projecten.
  • Professionele expertise: Ons ervaren team levert hoogwaardige videoproducties voor diverse doeleinden.
  • Spectaculaire locaties: Verken prachtige landschappen en iconische plekken vanuit de lucht.
  • Vakkundige dronepiloten: Onze gecertificeerde piloten zorgen voor veilige en indrukwekkende opnames.
  • Maatwerkoplossingen: Van evenementenregistraties tot vastgoedpromotie, wij leveren op maat gemaakte video's.


GRATIS OFFERTEWat klanten vertellen


 


Okay Media Videoproducties
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Sara JochemsenSara Jochemsen
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
A Google User
A Google User
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
Julia van den BroekeJulia van den Broeke
10:34 02 Mar 22
Super fijne samenwerking! Echt om aan te raden!!
Tom de RidderTom de Ridder
14:13 05 Jul 21
Kaylee heeft voor Ri-Traffic / Verkeerswinkel.nl een productvideo gemaakt om een product wat wij enkel in ons assortiment hebben beter uit te lichten. De draaidag was goed voorbereid en ze gaan hun eigen gang, je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Vrij snel na de draaidag ontving ik de eerste versie, na een paar kleine aanpassingen was de definitieve video snel online. Circa 1 week! Mocht je op zoek zijn naar een zakelijke video, maar totaal geen kaas gegeten hebben van de filmindustrie, dan zou ik OKAY media aanraden!
Soraya WunninkSoraya Wunnink
09:01 15 Apr 21
Kaylee heeft voor mij een acteurs-showreel gemonteerd. Kaylee dacht goed mee om er het uiterste uit te halen voor mij als actrice. We kwamen erop uit dat we extra beelden nodig hadden en hoe super dat ze die zelf kon draaien!De draaidag zelf was goed gepland, georganiseerd, liep soepel en met een fijne sfeer. Ik had meteen het gevoel dat het in goede handen was. Het resultaat was top, mooie kwaliteit, professioneel. De communicatie was helder en duidelijk. Een aanrader!
Wikke MeyerWikke Meyer
08:34 08 Apr 21
Vanuit een van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!
Jane ZijlstraJane Zijlstra
12:32 05 Mar 21
Okay Media levert professioneel werk en speelt goed in op de wensen van de klant! Het contact van begin tot het einde was super fijn en betrokken.
Carmen NitzerCarmen Nitzer
16:12 16 Aug 20
Okay Media heeft voor mij een trailer ter promotie van mijn workshop gemaakt. Kaylee is buitengewoon gedreven en in staat de klantvraag helder te krijgen alvorens ze vanuit beeld/film suggesties doet meedenkt en uiteindelijk een prachtig resultaat opleverd.
TEHAMA B.V.TEHAMA B.V.
08:50 10 Jul 20
Tehama productielijn film laten maken bij Polaroid voor onze website door Okay Media.Kaylee bedankt voor de prettige samenwerking en het eindresultaat is super.We zullen in de toekomst zeker vaker aan de bel trekken.Mark Brusche TEHAMA B.V.
js_loader


Heeft u vragen of wilt u een afspraak?
Bel +316 216 900 36

Onze klanten