Award-winning  

TV- en online commercials

Welkom bij Okay Media, uw partner voor krachtige TV- en online commercials die uw merkverhaal tot leven brengen. Ons ervaren team begrijpt de unieke identiteit van elk merk en vertaalt dit naar visuele content die zowel op televisie als online opvalt.

We starten met een diepgaande analyse van uw merk en doelen, resulterend in een helder concept dat de essentie op pakkende wijze weergeeft. Met geavanceerde apparatuur en creativiteit creëren we hoogwaardige beelden en geluiden die resoneren met uw doelgroep.

Of het nu een prime time televisiecommercial is of een virale online advertentie, wij streven naar een boeiende en memorabele overdracht van uw merkverhaal. Onze commercials vinden de juiste balans tussen informatie en emotie, waardoor uw merk blijvend in het geheugen van de kijkers wordt gegrift.

Klaar om uw merk te laten schitteren op het grote scherm en online platformen? Neem contact met ons op en ontdek hoe Okay Media met krachtige TV- en online commercials uw merkverhaal tot leven brengt. Okay Media, waar uw merkverhaal straalt.

Recent werk


 


Waarom Okay Media?


  • Professionaliteit: Wil jij films met een echte badass impact?
  • Vanuit het hart: Wil jij samenwerken met professionele makers met een grote drive en passie?
  • Unieke concepten: Wil jij echt een onderscheidende video en geen ellenlange saaie video's die we al 100x gezien hebben?
  • Jouw kern: Wil jij dat jouw boodschap echt raakt en binnenkomt bij je klanten? 
  • Authenticiteit: Wil jij en durf jij echt jezelf, je bedrijf, dienst of product zichtbaar te maken?
  • Op maat gemaakt: En wil jij geen standaard bedrijfsfilm, maar echt dat het persoonlijk op maat is gemaakt?

Dan zijn wij de juiste makers voor jou! Vraag hieronder jouw gratis offerte aan.


GRATIS OFFERTEWat klanten vertellen!


 


Okay Media Videoproducties
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Sara JochemsenSara Jochemsen
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
A Google User
A Google User
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
Julia van den BroekeJulia van den Broeke
10:34 02 Mar 22
Super fijne samenwerking! Echt om aan te raden!!
Tom de RidderTom de Ridder
14:13 05 Jul 21
Kaylee heeft voor Ri-Traffic / Verkeerswinkel.nl een productvideo gemaakt om een product wat wij enkel in ons assortiment hebben beter uit te lichten. De draaidag was goed voorbereid en ze gaan hun eigen gang, je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Vrij snel na de draaidag ontving ik de eerste versie, na een paar kleine aanpassingen was de definitieve video snel online. Circa 1 week! Mocht je op zoek zijn naar een zakelijke video, maar totaal geen kaas gegeten hebben van de filmindustrie, dan zou ik OKAY media aanraden!
Soraya WunninkSoraya Wunnink
09:01 15 Apr 21
Kaylee heeft voor mij een acteurs-showreel gemonteerd. Kaylee dacht goed mee om er het uiterste uit te halen voor mij als actrice. We kwamen erop uit dat we extra beelden nodig hadden en hoe super dat ze die zelf kon draaien!De draaidag zelf was goed gepland, georganiseerd, liep soepel en met een fijne sfeer. Ik had meteen het gevoel dat het in goede handen was. Het resultaat was top, mooie kwaliteit, professioneel. De communicatie was helder en duidelijk. Een aanrader!
Wikke MeyerWikke Meyer
08:34 08 Apr 21
Vanuit een van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!
Jane ZijlstraJane Zijlstra
12:32 05 Mar 21
Okay Media levert professioneel werk en speelt goed in op de wensen van de klant! Het contact van begin tot het einde was super fijn en betrokken.
Carmen NitzerCarmen Nitzer
16:12 16 Aug 20
Okay Media heeft voor mij een trailer ter promotie van mijn workshop gemaakt. Kaylee is buitengewoon gedreven en in staat de klantvraag helder te krijgen alvorens ze vanuit beeld/film suggesties doet meedenkt en uiteindelijk een prachtig resultaat opleverd.
TEHAMA B.V.TEHAMA B.V.
08:50 10 Jul 20
Tehama productielijn film laten maken bij Polaroid voor onze website door Okay Media.Kaylee bedankt voor de prettige samenwerking en het eindresultaat is super.We zullen in de toekomst zeker vaker aan de bel trekken.Mark Brusche TEHAMA B.V.
js_loader


Heeft u vragen of wilt u een afspraak?
Bel +316 216 900 36

Onze klanten