Award-winning  

Bedrijfsfilms

Welkom bij Okay Media, dé specialist in het creëren van doeltreffende bedrijfsfilms die uw verhaal tot leven brengen. Ons ervaren team zet zich in voor het vastleggen en vertalen van uw unieke bedrijfsidentiteit naar boeiende visuele content. Of het nu gaat om een bedrijfsdocumentaire, productpresentatie of promotievideo, wij streven ernaar om uw kernwaarden op een authentieke en impactvolle manier over te brengen.

Onze werkwijze begint met een grondige analyse van uw bedrijf en doelstellingen. In nauwe samenwerking met u ontwikkelen we een helder concept dat de essentie van uw onderneming weerspiegelt. Met state-of-the-art apparatuur en creatieve vaardigheden leggen we hoogwaardige beelden en geluiden vast om uw doelgroep effectief te bereiken.

Een goede bedrijfsfilm vindt bij Okay Media de juiste balans tussen informatie en emotie. Onze films vertellen niet alleen wat uw bedrijf doet, maar ook waarom en hoe het het verschil maakt. We streven ernaar om kijkers te inspireren, informeren en boeien, waardoor een blijvende indruk achterblijft.

Klaar om uw verhaal te delen? Neem contact met ons op en ontdek hoe Okay Media uw bedrijf kan helpen opvallen met krachtige bedrijfsfilms. Wij geloven in de kracht van visuele communicatie en staan klaar om uw verhaal tot leven te brengen. Okay Media, waar uw verhaal ons vak is.

Recent werk


 

Hoe gaan wij te werk?

1. Pre-productie

Stap binnen in de wereld van pre-productie, waar we ons klaarstomen voor het filmavontuur!

 1. Brainstormsessie: Creatieve ideeën uitwisselen.
 2. Conceptfase: We geven vorm aan de brainstormsessie en jouw video.
 3. Organisatie & Draaiplanning: Alles valt op zijn plek voor de grote filmdag!

2. Productie

We komen bij jullie langs om het concept te verfilmen!

Een bezoek op de set is niet alleen informatief, maar ook leuk! Leg jouw ervaringen vast met foto's en deel ze met vrienden en familie. Wie weet, misschien ben je wel aanwezig bij de opname van een iconische scène!

Bij Okay Media zien we jou niet als toeschouwer, maar als een waardevolle deelnemer aan ons creatieve proces. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij om het filmproces van dichtbij te ervaren!

3. Post-Productie

Laten we nu de post-productiefase betreden!

Aan de linkerzijde zie je hoe onze camera al het materiaal vastlegt, terwijl aan de rechterzijde het eindresultaat te zien is na onze beeldbewerking.

Hierbij doorlopen we de volgende stappen:

 • Spotten & monteren
 • Muziek, beeld-, kleur- en audiobewerkingen
 • Toevoegen van titels en animaties
 • Uiteindelijke oplevering, gepresenteerd in onze exclusieve Luxury Box!
BEDRIJFSFILMSBEDRIJFSFILMS


Waarom Okay Media?


 • Professionaliteit: Wil jij films met een echte badass impact?
 • Vanuit het hart: Wil jij samenwerken met professionele makers met een grote drive en passie?
 • Unieke concepten: Wil jij echt een onderscheidende video en geen ellenlange saaie video's die we al 100x gezien hebben?
 • Jouw kern: Wil jij dat jouw boodschap echt raakt en binnenkomt bij je klanten?
 • Authenticiteit: Wil jij en durf jij echt jezelf, je bedrijf, dienst of product zichtbaar te maken?
 • Op maat gemaakt: En wil jij geen standaard bedrijfsfilm, maar echt dat het persoonlijk op maat is gemaakt?

Dan zijn wij de juiste makers voor jou! Vraag hieronder jouw gratis offerte aan.


GRATIS OFFERTEWat klanten vertellen


 


Okay Media Videoproducties
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Sara JochemsenSara Jochemsen
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
A Google User
A Google User
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
Julia van den BroekeJulia van den Broeke
10:34 02 Mar 22
Super fijne samenwerking! Echt om aan te raden!!
Tom de RidderTom de Ridder
14:13 05 Jul 21
Kaylee heeft voor Ri-Traffic / Verkeerswinkel.nl een productvideo gemaakt om een product wat wij enkel in ons assortiment hebben beter uit te lichten. De draaidag was goed voorbereid en ze gaan hun eigen gang, je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Vrij snel na de draaidag ontving ik de eerste versie, na een paar kleine aanpassingen was de definitieve video snel online. Circa 1 week! Mocht je op zoek zijn naar een zakelijke video, maar totaal geen kaas gegeten hebben van de filmindustrie, dan zou ik OKAY media aanraden!
Soraya WunninkSoraya Wunnink
09:01 15 Apr 21
Kaylee heeft voor mij een acteurs-showreel gemonteerd. Kaylee dacht goed mee om er het uiterste uit te halen voor mij als actrice. We kwamen erop uit dat we extra beelden nodig hadden en hoe super dat ze die zelf kon draaien!De draaidag zelf was goed gepland, georganiseerd, liep soepel en met een fijne sfeer. Ik had meteen het gevoel dat het in goede handen was. Het resultaat was top, mooie kwaliteit, professioneel. De communicatie was helder en duidelijk. Een aanrader!
Wikke MeyerWikke Meyer
08:34 08 Apr 21
Vanuit een van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!
Jane ZijlstraJane Zijlstra
12:32 05 Mar 21
Okay Media levert professioneel werk en speelt goed in op de wensen van de klant! Het contact van begin tot het einde was super fijn en betrokken.
Carmen NitzerCarmen Nitzer
16:12 16 Aug 20
Okay Media heeft voor mij een trailer ter promotie van mijn workshop gemaakt. Kaylee is buitengewoon gedreven en in staat de klantvraag helder te krijgen alvorens ze vanuit beeld/film suggesties doet meedenkt en uiteindelijk een prachtig resultaat opleverd.
TEHAMA B.V.TEHAMA B.V.
08:50 10 Jul 20
Tehama productielijn film laten maken bij Polaroid voor onze website door Okay Media.Kaylee bedankt voor de prettige samenwerking en het eindresultaat is super.We zullen in de toekomst zeker vaker aan de bel trekken.Mark Brusche TEHAMA B.V.
js_loader


Heeft u vragen of wilt u een afspraak?
Bel +316 216 900 36


  Onze klanten