Maak indruk met een bedrijfsfilm

Okay Media visualiseert je verhaal in een unieke bedrijfsfilm. We bieden veel diversiteit in stijl-keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een documentaire stijl, short film, of juist door middel van een impressie/promotievideo. Vertel kort en krachtig wie jullie zijn! Bij Okay Media heb je alles onder één dak. Denk hierbij aan; acteurs, speciaal voor jouw film of video gecomponeerde muziek, sound design, geanimeerde titels en logo’s, een voice-over etc.

Tegenwoordig willen mensen graag zien wat een bedrijf te bieden heeft en of het bij hun past. Een bedrijfsfilm is daar een perfect medium voor, immers wordt beeld sneller en makkelijker onthouden dan tekst. Bedrijfsfilms worden op social media vaker geliket en gedeeld, wat resulteert in een groter bereik.

We verdiepen ons in je bedrijf zodat we de video echt op maat kunnen maken. En natuurlijk scoort een video op je website voor zoekresultaten op Google, waardoor je bedrijf nog beter onder de aandacht komt.

Tarieven


Film maken is geen ‘’exact science’’ en dus onze tarieven ook niet. Ze zeggen wel dat het niet uitmaakt wat het kost maar het gaat om wat het oplevert. Maar toch is het wel fijn om een idee van je uitgaven te hebben.
Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de prijs:


– Aantal draaiuren (uren dat we filmen)
– De benodigde apparatuur
– Inzet van (extra) crew
– Het gebruik van bijvoorbeeld voice-overs of muziek
– De complexiteit van eventuele vormgeving
– Locatie (binnen- of buitenland)

Natuurlijk zijn er tal van extra opties. Een extra cameraman/vrouw, een drone operator of ondertiteling zijn slechts een greep uit opties die we kunnen bieden. Dus, wat je budget ook is, we vinden altijd wel een passende optie voor jouw film of video!


Offerte aanvragen .