fbpx

wervingsfilms bij okay media

Een wervingsfilm is een video ter ondersteuning van jouw recruitment en wervingsproces. Heb je al veel vacatures openstaan, maar merk je dat er te weinig goede aanmeldingen vandaan komen? Dan heeft dat hoogst waarschijnlijk te maken met dat mensen nog geen juiste indruk hebben gekregen van de baan en/of de sfeer van de werkvloer. Een vacaturevideo verhoogd de kans op de juiste aanmeldingen met 200%. Met een wervingsfilm laat je in ongeveer 1 tot 3 minuten zien wat de functie inhoudt, hoe het is op de werkvloer, de sfeer onderling en dat mensen denken: “ja, dáár moet ik zijn!”.  

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? 
Plan gratis een filmpitch afspraak in. 

WERVINGSFILM CE-REPAIR

Our company is a collective of amazing people striving to build delightful products.

De kunst van een goede wervingsfilm is om deze prikkelend te maken voor de kijker. Je hebt circa. 5 seconden om je doelgroep direct aan te spreken, anders klikken mensen alweer weg of scrollen ze verder. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en vacature om te zorgen dat we direct de juiste doelgroep aanspreken. 

We gaan immers voor een “wauw” effect en persoonlijke touch! 
Okay Media staat voor high-end video’s. We werken met de beste apparatuur én professionals. Wij leveren een fantastische video dat van A tot Z is uitgedacht. 

Video scripts

Wij gaan samen met jou opzoek naar de kern van deze video en zetten dit om tot een filmscript. Je hoeft dus zelf nog helemaal geen ideeën te hebben.

Productie

We kunnen ook jouw volledige productie verzorgen. Denk aan; locaties, studio's, cast, planningen, draaiboeken, contact leggen e.d.

Filmen

We verfilmen het videoscript voor jou incl. mogelijkheden tot voice-overs en professionele filmacteurs.

Montage

Na het filmen gaan we door naar de montage inclusief; beeld- en kleurbewerking, muziek, audio mix vanuit de studio en nog een hoop meer!

GRATIS FILMPITCH!

Een gratis filmpitch? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo. Wij presenteren een persoonlijk op maat gemaakte filmpitch met o.a. een conceptidee, nieuwe inzichten en kansen op de markt. 

Denk bijvoorbeeld aan: Waar zien wij kansen? Hoe zou video voor jou het beste aanslaan? En wat kunnen wij doen om de resultaten van je doel te vergroten? Daarnaast leggen we je stap voor stap uit hoe we te werk gaan en wat hierin passend zou zijn voor jou. 

Vul hieronder een korte vragenlijst in, plan je afspraak digitaal in onze agenda en dan komen wij binnenkort bij jou langs!

 

Reviews van vaste klanten

Russell Hobbs

Vanuit één van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!

Trade Marketing Assistant, Russell Hobbs

Onze Klanten

Okay Media makes anything look good.