fbpx

videoproductie bedrijf

jouw Videoproductie bedrijf.

GEEN standaard bedrijfsfilm, GEEN saaie lange filmpjes, maar het ‘WOW’ effect.
Doe mij maar exclusief & onderscheidend!

Jouw videoproductie bedrijf.
Voor bedrijven die willen groeien!

Okay Media is een professioneel videoproductie bedrijf met oog op detail, marketing en kwaliteit. 

Herken jij het ook dat jij echt onderscheidend bent van jouw concurrentie, maar het zo lastig is om dit naar voren te brengen? In een bedrijfsfilm breng jij juist jouw product, service en/of diensten tot leven en geef je een exclusieve beleving weg. Waarom is jouw onderneming zo waardevol voor een klant? Wat maakt jou onderscheidend van je concurrentie?

Okay Media produceert zakelijke bedrijfsfilms voor bedrijven die willen groeien. In samenwerking met mijn vaste pool aan professionele vakmensen maken we exclusieve en unieke films voor ondernemers. Wij vormen de hele film naar jouw wens. Van het schrijven van het script tot aan het afleveren van de montage. 

Ready?

Herken jij dit ook?

set...

SAY YES!

Laten we samen werken aan een NEXT level bedrijfsfilm voor jouw onderneming!

ACTION!

Laat mij GRATIS voor jou onderzoeken hoe dit eruit komt te zien. Jij ontvangt;

My work

Een greep uit mijn werk. Bekijk mijn volledie portfolio op www.vimeo.com/okaymedia
Ik werk vanuit een 200% passie die je voelt in mijn werk op set, in de producties en in het eindresultaat. Film is onderdeel geworden van wie ik ben. 

Ik streef naar een hoge kwaliteit, ik denk marketing gericht met je mee om jouw doelen te behalen en ik duik echt in jouw onderneming om dieper te kijken dan alleen de oppervlakte. Ik wil jou in de spotlight zetten zodat je verder kunt gaan groeien!

Een bedrijfsfilm laten maken is een goede manier om nieuwe leads, sales en omzet te genereren. Maar ook om je naamsbekendheid en vertrouwen te vergroten. Okay Media is jouw partner voor een professionele videoproductie.

Kaylee Meijer

Head of Okay Media

Benieuwd naar mijn volledige aanbod?

Okay Media levert o.a. bedrijfsfilms, promotiefilms, teasers, aftermovies, social media video’s en nog veel meer! Klik hieronder om het volledige aanbod te bekijken.

Vragen? Ask me!

Tel: +316 466 656 46 
E-mail: info@okaymedia.nl

Okay Media makes anything look good.