fbpx

Freelance Editor Gezocht?

Bekijk mijn showreel:

Award Winning

4x Best Editing

Met de korte films ''Alter Ego'', ''Doorgang'' en ''Beta'' bij het 48hfp. , ''Tot Zover mijn Ziel'' bij het OWP.

1x Best Directing

Met de korte film ''Alter Ego'' bij het 48hpf.

1x Best Musical Score & Sound Design

Met de korte film ''Sound of Murder'' en ''Doorgang'' bij het 48hfp

1x Best Writing

Met de korte film ''Doorgang'' bij het 48hfp

Nominations

3x Best Editing

Met de korte films ''Fan'', ''High Note'' en ''Sound of Murder'' bij het 48hfp

Het gouden Hert

Go Short Arnhem, Gelders Doek editie met de film ''Talitioah''

Wie ben ik?

– Brand Story van Kaylee (ook door mij gemonteerd)

Mijn naam is Kaylee, ik ben 25 jaar en in 2016 heb ik Okay Media opgericht, het allround videoproductiebedrijf voor de zakelijke markt. Ik ben regisseur, editor en camera operator. Ik heb de opleiding AV- productie afgerond en in voor veel andere media bedrijven gewerkt. Naast diverse nominaties als filmmaker, heb ik ook 3x een award in ontvangst mogen nemen als ‘beste editor’ en ‘beste regisseur’ Daarnaast ben ik met mijn afstudeerfilm ‘’Talitioah’’, die door mij is geregisseerd, geschreven en gemonteerd, geselecteerd voor het Gouden Hert.

Monteren vraagt om echte vakkundigheid. Ik zeg ook altijd: “Je hebt het of je hebt het niet als editor”.  Het gaat om gevoel voor de muziek, de cuts, overgangen, gebruik van de juiste beelden op het juiste moment, de opbouw et cetera et cetera. En dát is waar ik goed in ben. Ik weet wat ik doe en waarom ik het doe. Ik weet wanneer een edit klopt of de plank mis slaat. De meeste producties die op mijn website te vinden zijn, zijn door mij gemonteerd. Wil je meer weten over mij? Lees dan gauw verder!

Wat kan ik nog meer doen voor jou?

1. Pre-productie

Het maken van callsheets, locatie scouting, productieboeken, casting van acteurs, voice-over sterren…

Name it & I will do it for you!

3. Montage, audio- & kleurcorrectie

Award winning video editor hier! Wat doe ik voor jou?

Beeld- en kleurbewerking, muziek, audio mix en mastering inclusief sound design door mijn professionele audio engineers, Daan en Thijs! Alles voor extra diepgang in jouw video.

2. Filmen

Te gek om te mogen filmen voor jou! Ik kom samen met een berg aan high-end apparatuur. om jouw productie naar wens te verfilmen!

Laten we kennis maken!

085 - 060 1785

Ik ben te bereiken op ma t/m za bereikbaar van 9.00 – 18.00

Tevreden klanten!

Een greep uit een aantal van mijn klanten:

Okay Media makes anything look good.