Vrijblijvende offerte

Testimonials

Wat klanten over ons zeggen

Russell Hobbs

Vanuit één van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!

Wikke Meyer

TRADE MARKETING ASSISTANT, RUSSEL HOBBS

Reederei Deymann

We just watched the movie and it is really really nice, that is a really great job. The music your team made for this video is lovely and perfect. It gives you the feeling like, I don’t know, you could almost cry haha.

Sarah Henningsen

HEAD OF PR & COMMUNICATION, REEDEREI DEYMANN (GERMANY)

Het GGZ

Wij vonden het fijn samenwerken. Het is een mooi resultaat geworden waar we veel plezier van gaan hebben. Ik verwacht dat wij heb deze maand ook op de website gaan publiceren en gaan publiceren op social media. Succes met de komende projecten en we spreken elkaar vast nog wel in de toekomst!

Maaike Kolenbrander

COMMUNICATIE

RI Traffic

Kaylee heeft voor Ri-Traffic / Verkeerswinkel.nl een productvideo gemaakt om een product wat wij enkel in ons assortiment hebben beter uit te lichten. De draaidag was goed voorbereid en ze gaan hun eigen gang, je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Vrij snel na de draaidag ontving ik de eerste versie, na een paar kleine aanpassingen was de definitieve video snel online. Circa 1 week! Mocht je op zoek zijn naar een zakelijke video, maar totaal geen kaas gegeten hebben van de filmindustrie, dan zou ik OKAY media aanraden!

Tom de Ridder

EIGENAAR

 • Tehama productielijn film laten maken bij Polaroid voor onze website door Okay Media. Kaylee bedankt voor de prettige samenwerking en het eindresultaat is super. We zullen in de toekomst zeker vaker aan de bel trekken.

  Mark Brusche

  Tehama B.V. / Polaroid

 • Kaylee heeft voor mij een fictie acteurs-showreel gemonteerd. Kaylee dacht goed mee om er het uiterste uit te halen voor mij als actrice. We kwamen erop uit dat we extra beelden nodig hadden en hoe super dat ze die zelf kon draaien! De draaidag zelf was goed gepland, georganiseerd, liep soepel en met een fijne sfeer. Ik had meteen het gevoel dat het in goede handen was. Het resultaat was top, mooie kwaliteit, professioneel. De communicatie was helder en duidelijk. Een aanrader!

  Soraya Wunnink

  Actrice

 • Kaylee is snel, professioneel, heeft visie en een zeer goed oog voor detail. Samen zijn wij vaak in bijzondere situaties beland die een hoop erg leuke en vooral goede producties hebben opgeleverd, en ik ben niet van plan daarmee te stoppen! Tot snel Kaylee! Looking forward to it!

  Daan Moerkens

  SEO, Omnisound

 • Als producent werk ik heel graag met Kaylee. Het is lekker als je samen op één lijn zit en aan een half woord genoeg hebt. Haar ‘’drive’’ is aanstekelijk en zorgt ervoor dat ik ook een stapje verder wil gaan voor een goed eindproduct. Ze kijkt op een niet-traditionele manier naar film/video maken en dat is inspirerend.

  Indra van ‘t Hooft

  Producent Heads Up Productions

 • Sinds september 2020 werkt Openbaar Onderwijs Zwolle (OOZ) samen met Okay media. Een sprankelende en creatieve Kaylee Meijer, eigenaar van dit bedrijf, denkt mee, adviseert en levert uiteindelijk een prachtig product af. In dit geval een introductie film voor nieuwe stagiaires. De volgende opdracht staat al klaar… ik kijk er nu al naar uit. Dank Kaylee voor je mooie werk!

  Elly de Lange

  Directeur HR

 • Kaylee, echt ik ben heel blij met wat je gemaakt hebt. Heb hem nu paar keer gezien en elke keer wordt ik er blij van. Je, wist mij en de context prachtig in beeld te brengen. Tof hoe je die B-roll opnames aan de content gekoppeld hebt en met de muziek….yeap, je hebt gelijk – Werkt NICE

  Carmen Nitzer

  Trainer Bodytalk

 • We just watched the movie and it is really really nice, that is a really great job. The music your team made for this video is lovely and perfect. It gives you the feeling like, I don’t know, you could almost cry haha.

  Sarah Henningsen

  Head of PR & Corporate Communication, Reederei Deymann

Franka’s Coaching

WWW.FRANKASCOACHING.NL

Laat ik beginnen met benoemen dat ik het ontzettend fijn vond om met Kaylee samen te werken! Het begon eigenlijk al bij ons eerste contact. Ik had Kaylee benaderd en vrijwel direct kreeg ik een reactie van haar met het voorstel om te bellen. Waar Kaylee heel erg goed in is, is meedenken met de klant. Je merkt aan alles dat je echt met een professional “om tafel” zit. Ze luistert, ze stelt vragen en vervolgens geeft ze haar advies waardoor er een nog sterker concept ontstaat ten behoeve van de klant. Ik vind het heel bijzonder hoe zij dit doet en hoe zij verbinding weet te creëren. Je voelt dat ze weet waar ze het over heeft waarbij zij echt dat stapje extra zet. Daarnaast is haar werk geweldig. Alles wordt van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd en dat zie je in het eindproduct. Ik wilde met iemand in zee gaan waar ik volledig op kan vertrouwen, zowel op persoonlijk vlak als professioneel en dat gevoel had ik direct bij Kaylee.

Xaviera Plooij

CEO The Wonder Weeks, Best Selling App World Wide.

Okay Media heeft mij fantastisch geholpen bij het creëren van unieke content voor een wereldwijde bestselling app die ook nog eens in meerdere talen (O.a. NL, ENG, Duits en Koreaans) gemaakt moest worden. Bij het hele traject is Okay Media betrokken geweest. Van het vinden van de juiste voice-overs tot het filmen, het monteren tot meewerken aan de Apple promotiefilm. Okay Media was de perfecte sparringpartner die mee dacht, maar ook zelfstandig door kon gaan. Een partij die me echt ontzorgde en met zeer goede opleveringen van zowel het audio- als filmmateriaal kwam. Snel en flexibel, professioneel en fijn om mee te werken.

  Vrijblijvende offerte

  No, thank you. I do not want.
  100% secure your website.
  Powered by

   Vrijblijvende offerte

   Powered by