fbpx

TESTIMONIALS

Oei Ik Groei / The Wonder Weeks

Internationale bestseller boek/app

Okay Media heeft mij fantastisch geholpen bij het creëren van unieke content voor een wereldwijde bestselling app die ook nog eens in meerdere talen (O.a. NL, ENG, Duits en Koreaans) gemaakt moest worden. Bij het hele traject is Okay Media betrokken geweest. Van het vinden van de juiste voice-overs tot het filmen, het monteren tot meewerken aan de Apple promotiefilm. Okay Media was de perfecte sparringpartner die mee dacht, maar ook zelfstandig door kon gaan. Een partij die me echt ontzorgde en met zeer goede opleveringen van zowel het audio- als filmmateriaal kwam. Snel en flexibel, professioneel en fijn om mee te werken.

– Xaviera Plooij, CEO The Wonder Weeks, Best Selling App World Wide.

Russell Hobbs

Vanuit één van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!

Wikke Meyer

Trade Marketing Assistant, Russell Hobbs

Reederei Deymann

We just watched the movie and it is really really nice, that is a really great job. The music your team made for this video is lovely and perfect. It gives you the feeling like, I don’t know, you could almost cry haha.

Sarah Henningsen

Head of PR & Corporate Communication, REEDEREI DEYMANN (germany)

De muziek van deze video is ook door Okay Media geschreven en gecomponeerd in de geluidsstudio

Het GGZ

Wij vonden het fijn samenwerken. Het is een mooi resultaat geworden waar we veel plezier van gaan hebben. Ik verwacht dat wij heb deze maand ook op de website gaan publiceren en gaan publiceren op social media. Succes met de komende projecten en we spreken elkaar vast nog wel in de toekomst!

Maaike Kolenbrander

COMMUNICATIE

RI Traffic

Kaylee heeft voor Ri-Traffic / Verkeerswinkel.nl een productvideo gemaakt om een product wat wij enkel in ons assortiment hebben beter uit te lichten. De draaidag was goed voorbereid en ze gaan hun eigen gang, je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Vrij snel na de draaidag ontving ik de eerste versie, na een paar kleine aanpassingen was de definitieve video snel online. Circa 1 week! Mocht je op zoek zijn naar een zakelijke video, maar totaal geen kaas gegeten hebben van de filmindustrie, dan zou ik OKAY media aanraden!
 

Tom de Ridder

eigenaar

Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Okay Media makes anything look good.