fbpx

video editor / set assist
stagiaire gezocht

STAGEPLEK VIDEO EDITOR & SET ASSIST BESCHIKBAAR 2021

Voor Okay Media zijn we per 2022 of eind februari opzoek naar een nieuwe stagiaire!
 
Okay Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Zutphen (maar je hebt ook de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken) waarbij we werken met een klein, jong en dynamisch team voor alle zakelijke video’s en films. Denk aan: storytelling (fictie), social media video’s, bedrijfsfilms, aftermovies en een hoop diversiteit.
 
We werken voor grote en kleine bedrijven zoals o.a. Acer, Kieskeurig.nl, GGZ, The Wonder Weeks (oei, ik groei boeken) en nog veel meer.
 
– Werkzaamheden
Jouw focus ligt op editing, maar alle AV-productie aspecten komen aan bod. Ligt jouw passie echt in monteren, ken je alle basis maar wil je je skills verbeteren? Dan is Okay Media het juiste adres voor jou :).
 
Naast editing neem ik je graag mee naar set! Daar kun je assisterende taken krijgen en/of jouw leerdoelen oppakken. Denk aan: het meehelpen van het schrijven van scripts, het assisteren op set met camera, licht en/of geluid (waarbij het ook mogelijk is om soms zelf te filmen als je dit zou willen).
 
 
– Voorwaarden
Je hebt al een aantal producties zelf gemonteerd en je kent de basis van montage. Je werkt met Première Pro, je bent een initiatiefnemer, komt zelf ook met ideeën en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je wilt oprecht leren en je loopt geen stage omdat het moet.
 
– Wat bieden wij?
Alle beelden die door jou zijn gemaakt en/of gemonteerd, mogen gebruikt worden voor je showreel, zodat je tijdens je stage kunt werken aan jouw portfolio. Eventueel is het ook mogelijk om na je studie door te groeien voor een baan op contractbasis.
 
– Waar kan ik solliciteren?
Klik op de button hieronder!
 
*bonuspunten voor een creatieve video sollicitatie!
 
Wie weet tot snel!
 
Kaylee,
Okay Media

Okay Media makes anything look good.