Vrijblijvende offerte

Social media campagnes

Okay Media is een award winning full-service videoproductiebedrijf voor social media video content.

Social media speelt een belangrijke rol in de marketing/communicatie van bedrijven. Ieder social media platform heeft eigen regels voor bijvoorbeeld de lengte of het formaat van video. Okay Media helpt je met video’s die op maat gemaakt zijn voor platforms waar jij je bedrijf op wilt promoten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Vraag nu gratis jouw offerte aan.

Social media video’s bij Okay Media

Okay Media bestaat uit een crew van gepassioneerde en professionele makers. We werken met de beste specialisten op ieder departement: van het schrijven van het script, tot de verfilming, tot het mixen van het geluid door onze audio engineers. Dit maakt dat je bij ons het complete plaatje krijgt, een fantastische video dat van A tot Z is uitgedacht. 

Van begin tot eind denken wij mee over hoe we jullie vraagstukken op de beste manier kunnen vertalen naar een video. We hebben marketing wise behoorlijk wat kennis en ervaring en weten daardoor heel goed wat werkt en vooral ook wat niet. 

De video kan zo klein en zo groot als dat je wilt. Hoe groter het budget, hoe groter wij kunnen gaan met het maken van jouw social media video content.

Recent werk

Bekijk hieronder ons meest recente werk. Wil je meer zien? Klik dan hier.

Werkwijze

We starten altijd met een brainstormsessie: wat willen jullie en waarom?

Vervolgens gaan wij met deze informatie aan de slag om te komen tot een filmscript. Dit filmscript gaat wederom langs jullie om er een akkoord op te geven. Is er een akkoord op het filmscript dan start de productie: alles wat er nodig is om de video te kunnen maken wordt in gang gezet inclusief mogelijkheden tot voice-over en filmacteurs. Denk aan; locaties, studio’s, cast, planningen, draaiboeken, contact leggen e.d. We plannen vervolgens een filmdag(en) en let’s roll!

Op een filmdag komt alles samen. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt om het script goed te kunnen verfilmen. Na de filmdag(en) start de post-productie: we gaan door naar de montage waar beeld- en kleurbewerking, muziek en de audio natuurlijk niet kunnen ontbreken!

We bieden verschillende mogelijkheden en pakketten aan, zodat het altijd aansluit op jouw behoeften en wij voor jou een onvergetelijke video kunnen maken!

De werkwijze Van okay media

1

Get in touch!

Neem contact met ons op via het contactformulier of door te mailen naar info@okaymedia.nl of te bellen naar +316 216 900 36

2

Offerte

Op basis van je wensen stellen wij een offerte op zodat je vooraf weet waar je aantoe bent.

3

Brainstorm & scenario

Kies je ervoor om met ons samen te werken? Dan maken we op basis van een brainstorm een scenario voor de video.

4

Productie

Nadat we een passend scenario hebben geschreven regelen wij alle benodigdheden zoals de filmlocatie, apparatuur en acteurs.

5

Filmen

Als alle voorbereidingen zijn getroffen beginnen we met het filmen van alle beelden.

6

Post-productie

Onze editors maken een selectie van beelden en verwerken deze in een video. In deze fase worden ook eventuele voice-overs, animaties en audio toegevoegd.

7

Feedback & oplevering

Als de video af is volgt er een feedback ronde waarna we de video opleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Okay Media voor jouw video? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het offerte formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op!

  Vrijblijvende offerte

  No, thank you. I do not want.
  100% secure your website.
  Powered by

   Vrijblijvende offerte

   Powered by