Vrijblijvende offerte

Merkverhalen

Merkverhaal

Het verhaal achter jouw merk is een essentieel onderdeel van de marketing communicatie van je organisatie. Merkverhalen brengen een merk voor anderen tot leven. Door je merkverhaal te vertellen krijgen anderen niet alleen meer begrip voor jouw bedrijf, ze leren je merk echt kennen en begrijpen wat je toegevoegde waarde is.

Storytelling is een van de krachtigste manieren om mensen kennis te laten maken met je merk. Wij zijn ervaren storytellers en zijn door eerst goed te luisteren in staat jouw merkverhaal te vertellen in beeld en geluid.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Vraag nu gratis jouw offerte aan.

Merkverhalen door Okay Media

Okay Media bestaat uit een crew van gepassioneerde en professionele makers. We werken met de beste specialisten op ieder departement: van het schrijven van het script, tot de verfilming, tot het mixen van het geluid door onze audio engineers. Dit maakt dat je bij ons het complete plaatje krijgt, een fantastische video dat van A tot Z is uitgedacht

Van begin tot eind denken wij mee over hoe we jullie vraagstukken op de beste manier kunnen vertalen naar een video. We hebben marketing wise behoorlijk wat kennis en ervaring en weten daardoor heel goed wat werkt en vooral ook wat niet.

De video kan zo klein en zo groot als dat je wilt. Hoe groter het budget, hoe groter wij kunnen gaan met het maken van jouw bedrijfsfilm.

Recent werk

Bekijk hieronder ons meest recente werk. Wil je meer zien? Klik dan hier.

Werkwijze

We starten altijd met een brainstormsessie: wat willen jullie en waarom?

Vervolgens gaan wij met deze informatie aan de slag om te komen tot een filmscript. Dit filmscript gaat wederom langs jullie om er een akkoord op te geven. Is er een akkoord op het filmscript dan start de productie: alles wat er nodig is om de video te kunnen maken wordt in gang gezet inclusief mogelijkheden tot voice-over en filmacteurs. Denk aan; locaties, studio’s, cast, planningen, draaiboeken, contact leggen e.d. We plannen vervolgens een filmdag(en) en let’s roll!

Op een filmdag komt alles samen. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt om het script goed te kunnen verfilmen. Na de filmdag(en) start de post-productie: we gaan door naar de montage waar beeld- en kleurbewerking, muziek en de audio natuurlijk niet kunnen ontbreken!

We bieden verschillende mogelijkheden en pakketten aan, zodat het altijd aansluit op jouw behoeften en wij voor jou een onvergetelijke video kunnen maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Okay Media voor jouw video? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het offerte formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op!

  Vrijblijvende offerte

  No, thank you. I do not want.
  100% secure your website.
  Powered by

   Vrijblijvende offerte

   Powered by