Vrijblijvende offerte

TV Commercials

Okay Studios, TV Commercials

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn. Dát is wat Okay Studios doet. Okay Studios is ons 2e label voor high-end TV Commercials.

Meer weten? Bekijk dan onze nieuwe website www.okaystudios.nl

Wat is Okay Studios?

Okay Studios is een allround videoproductiebedrijf die de kern raakt van jouw bedrijf door middel van storytelling. Storytelling zorgt ervoor dat jij ‘top of mind’ bent en blijft bij jouw klanten op een onderscheidende en ludieke manier. Wat je ziet en hoort is nog het enige waar je oog voor hebt. Een glinstering in je ogen, een ademhaling die stokt, een lach, een traan, stilte, verwondering. Één moment waarop er niets anders bestaat dan dat. Video’s met een verhaal. Wij maken video’s die het hart van jouw doelgroep raakt én wij maken alleen films die ónze harten raken.

Recent werk

Bekijk hieronder ons meest recente werk. Wil je meer zien? Klik dan hier.

Okay Studios bestaat uit een crew van stuk voor stuk gepassioneerde en professionele makers, met ieder zijn eigen specialisme en jarenlange ervaringen. We werken met de beste specialisten op ieder departement: van het schrijven van het script, tot de verfilming met professionele filmacteurs, tot het componeren van de muziek door onze audio engineers. Werk je samen met Okay Studios? Dan krijg jij het totaalpakket. De kern van jouw bedrijf en het doel van de video is leidend in onze filmconcepten. Wij kijken echt naar wie jullie zijn. Wij zijn professionals die al jarenlang ervaring hebben in de fictie en corporate branche. Wij geloven dat door fictie terug te brengen in de zakelijke wereld, we een gouden combinatie hebben en jij jezelf onderscheidend op de markt neerzet.

De werkwijze Van okay media

1

Get in touch!

Neem contact met ons op via het contactformulier of door te mailen naar info@okaymedia.nl of te bellen naar +316 216 900 36

2

Offerte

Op basis van je wensen stellen wij een offerte op zodat je vooraf weet waar je aantoe bent.

3

Brainstorm & scenario

Kies je ervoor om met ons samen te werken? Dan maken we op basis van een brainstorm een scenario voor de video.

4

Productie

Nadat we een passend scenario hebben geschreven regelen wij alle benodigdheden zoals de filmlocatie, apparatuur en acteurs.

5

Filmen

Als alle voorbereidingen zijn getroffen beginnen we met het filmen van alle beelden.

6

Post-productie

Onze editors maken een selectie van beelden en verwerken deze in een video. In deze fase worden ook eventuele voice-overs, animaties en audio toegevoegd.

7

Feedback & oplevering

Als de video af is volgt er een feedback ronde waarna we de video opleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Okay Media voor jou video? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het offerte formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op!

  Vrijblijvende offerte

  No, thank you. I do not want.
  100% secure your website.
  Powered by

   Vrijblijvende offerte

   Powered by