fbpx

Wil jij pakkende, onderscheidende
& opvallende bedrijfsvideo’s? 

Okay Media is hét videoproductiebedrijf voor badass storytelling video’s. Wil jij verandering, onderscheidend zijn en durf jij het aan om ÉCHT zichtbaar te worden? Dan willen wij voor jou een toffe videoproductie gaan maken. 

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

NU TIJDELIJK GRATIS FILMSCRIPT T.W.V. €350,00 EX BTW BIJ JOUW OFFERTE VOOR DE EERSTE 37 MENSEN.

Let op: actie duurt maar 24 uur.

0
AANTAL MENSEN

Klik op de button en beantwoord een aantal vragen voor jouw gratis en vrijblijvende offerte + filmscript t.w.v. €350,00 ex BTW

Herken Jij Dit Ook?

Jij bent een rasechte ondernemer, iemand die zichzelf écht wilt onderscheiden en altijd het optimale uit jouw product of dienst wilt halen. Je wilt het liefst zoveel mogelijk bezoekers, leads en omzet genereren zodat jij nog meer kunt groeien met jouw bedrijf, lekker onbezorgd op vakantie kunt en de trots van financiële onafhankelijkheid kunt voelen door je hele lijf. 

Toch is de werkelijkheid vaak anders:

Bezoekers of leads converteren niet...

Je hebt wel genoeg website bezoekers, maar toch converteren mensen niet. Ze klikken (te) snel weg, missen belangrijke informatie of raken maar niet genoeg geïnteresseerd. Daardoor verlies jij een klant en loop je omzet mis.

Mensen klikken mijn website weg zonder enige actie!

Je denkt je website of social media helemaal op orde te hebben, je advertenties staan aan en maandelijks volgt een optimalisatie en tóch converteer je niet…

Mensen lezen niet goed, weten daardoor niet goed wat je doet of waar je voor staat en helaas... je loopt weer omzet mis.

Je hebt onwijs je best gedaan om een zo goed mogelijke website te creëren, mensen te prikkelen en te zorgen dat zij overgaan tot actie. Maar helaas… Ze lijken al te hebben weggeklikt voordat ze serieus even goed hebben gekeken. Waarom lezen mensen nou niet!?

Je draagt een camouflagepak...

Je concurrenten schitteren door alles heen, maar jij lijkt onzichtbaar. Potentiële klanten lopen je zo voorbij en gaan direct door naar de concurrentie. Auch. Je wilt anders zijn, opvallen en jij wilt dat mensen in jouw waarde geloven. Helaas, je concurrentie is te groot.

Je bent nog teveel bezig met verkopen, het kost heel veel tijd en energie.

Je bent nog teveel bezig met verkopen, maar eigenlijk wil je dat als mensen contact met jou opnemen al met één been binnen zijn. Het kost je heel veel uren, energie, een lager inkomen en je moet je steeds bezighouden met DE perfecte salespitch.

ZONDE!

Mensen, die jouw klanten hadden kunnen zijn nemen letterlijk hun zak met gouden munten weer mee en brengen het met plezier op het bureau van jouw concurrentie. Auch.

Hoe zou het voor je zijn als zij deze zak met gouden munten met een lach op hun gezicht bij jou aanbieden, zonder dat jij daar nog veel voor hoeft te doen?

Laat Mij Jou Helpen!

Ik, Kaylee Meijer, zit al ruim 6 jaar in het ondernemerschap op het gebied van video en marketing. Dag en nacht ben ik bezig geweest met het analyseren van video, marketing, web psychologie, leads genereren en converteren. Ik vond het ZO interessant omdat ik zag dat het voor veel grote bedrijven werkte en ik wilde weten HOE ze dat deden. Wat maakt dat mensen een goed gevoel krijgen bij jou? Wel of niet wegklikken op je website of dat ze toch overstappen naar de concurrentie? En ook zie je dat veel bedrijven hetzelfde doen, de video daardoor helemaal niet genoeg conversies oplevert of dat de video niet eens wordt aangeklikt.

Ik ontdekte de kracht van web psychologie en storytelling video. Deze combinatie is GOUD waard. Ik wist wat mij te doen stond en ik ontdekte mijn missie: andere bedrijven helpen om écht onderscheidend te zijn door middel van storytelling video en hier de belachelijk goede sleutels van marketing in toe te passen.

Laat mij jou helpen om onderscheidend te zijn, écht zichtbaar te worden en dat mensen met een groot vertrouwen en goed gevoel hun gouden munten bij jou willen aanbieden! 

"Mensen kopen geen producten of diensten, mensen kopen oplossingen."
Kaylee Meijer
Eigenaar / Allround videomaker

START NU!

NU tijdelijk gratis filmscript t.w.v. €350,00 ex BTW

Klik onderaan de button om een aantal vragen te beantwoorden voor jouw gratis en vrijblijvende offerte.

Let op: actie duurt maar 24 uur.

0
AANTAL MENSEN

Greep uit mijn werk! 

Bekijk volledige portfolio op www.vimeo.com/okaymedia
Reviews van vaste klanten
Franka's Coaching

Franka van Zoest

eigenaar Franka's Coaching

Klant Case | Franka's Coaching

Franka kwam bij mij met een vraag, die mijn meeste klanten in het begin hebben gesteld, namelijk: ”hoe kan ik ervoor zorgen dat als mensen 10 verschillende websites van coaches open heeft staan, ik direct opval, ze bij mij een goed gevoel krijgen en overgaan tot actie?”

Ze dacht dat ze een marketingvideo moest opnemen waarin ze heel geforceerd voor de camera zou spreken. Dat wilde ze liever niet, want ze wilde heel echt blijven. En wat ben ik blij dat ze bij Okay Media heeft aangeklopt! Te gekke case, echt heerlijk. We zijn eigenlijk direct aan de slag gegaan!

”Know, like & trust factor verhogen”
Na vele onderzoeken van haar branche en doelgroep leek mij in dit geval een brand story de beste optie. Geen brand story waarbij we werken met ”koop nu bij mij…”, maar een brand story waarbij Franka zelf haar persoonlijke verhaal deelt, haar diepste dalen, haar krachten en wat haar visie is. Als je als coach kwetsbaar durft te zijn, zul je zien dat je ”know, like & trust factor” bij jouw juiste doelgroep aangaat.

Resultaten
Haar brand story stond online en een paar uur later had ze door middel van haar advertentie en de brand story die was bekeken al direct een nieuwe klant erbij. De klant gaf aan dat hij inderdaad meerdere websites open had staan en door de video al direct wist dat hij op het goede adres was. Hij had alles afgesloten en is direct klant bij haar geworden.

Dat bleef ook niet bij maar één klant. Haar verkopen zijn gestegen, Google heeft haar website omhoog geboost doordat mensen een langere tijd op haar website bleven en ze kan zichzelf op deze manier heel makkelijk pitchen bij andere particulieren en bedrijven. Of wel: haar brand story is zo ondersteunend en versterkend bij haar sales!

Eigenlijk kost een video geen geld.
En DIT geeft mij zoveel voldoening. Wetende dat de kracht van video jou écht zichtbaar kan laten worden en daarmee ook in dit geval direct al voor meer sales heeft gezorgd. De investering is met twee klanten al dubbel en dwars terugverdiend en de video kan nog jaren mee :).

Check de video hier.

RI Traffic

Kaylee heeft voor Ri-Traffic / Verkeerswinkel.nl een productvideo gemaakt om een product wat wij enkel in ons assortiment hebben beter uit te lichten. De draaidag was goed voorbereid en ze gaan hun eigen gang, je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Vrij snel na de draaidag ontving ik de eerste versie, na een paar kleine aanpassingen was de definitieve video snel online. Circa 1 week! Mocht je op zoek zijn naar een zakelijke video, maar totaal geen kaas gegeten hebben van de filmindustrie, dan zou ik OKAY media aanraden!
tom-de-ridder-2021-verkeerswinkel

Tom de Ridder

Russell Hobbs

Vanuit één van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!

Trade Marketing Assistant, Russell Hobbs

Wij Werken o.a. Samen Met:

Benieuwd naar de tarieven?

Vraag nu gratis jouw offerte aan en ontvang binnen 2 (werk)dagen jouw offerte incl. conceptplan en moodboard op! 

Nee, ik loop liever klanten mis

Kan ik je ergens mee helpen :-)?

Kaylee, Okay Media
Tel: 085 – 060 1785
E-mail: info@okaymedia.nl

Okay Media makes anything look good.