fbpx

SHOWREEL

Een compilatie van mijn werk in één video!

Promotievideo

STORYTELLING COMMERCIAL |
VVV ZUTPHEN

De VVV wilde graag een online promotiefilm laten maken voor de Zutphense kinderspeurtocht. Wij gingen met deze kids en ouders op pad! 

PRODUCTVIDEO | RUSSELL HOBBS

Deze 15 seconden online productvideo is bedoelt voor online promotie in heel Benelux. Het gaat om de nieuwe breakfast line + van Russell Hobbs.

CE-REPAIR

CE-Repair is opzoek naar nieuwe buitendienst monteurs, deze zijn erg schaars en zij wilde graag een video die de inhoudelijke functie goed laat zien binnen CE-Repair. 

Brand Story

TEASER | NASTASSIA FIRESTONE

Nastassia Firestone deelt haar persoonlijke verhaal in de langere documentaire over haar pad in het schaatsen. Dit is de korte teaser van de volledige brand story.

BODYTALK | CARMEN NITZER

Carmen Nitzer over Bodytalk. Zelfsturing vanuit beweging. Carmen geeft professionele bodytalk workshops en dit is een teaser om aan potentiële klanten te laten zien wie zij is en wat zij kan bieden.

FRANKA'S COACHING

Franka deelt haar échte verhaal over waar zij vandaan komt en wat maakt dat zij coach is geworden. Het is oprecht, rustig en met aandacht gemaakt. Precies zoals Franka is. 

Aftermovies

NEEDLE ART CONVENTIE

Needle Art Tattoo, alle stijlen van tatoeëren! Er worden shows gegeven, BBQ’s en artiesten over heel de wereld komen hier tatoeëren. Ieder jaar vindt DE tattoo conventie plaats in Gorinchem. 

FESTIVAL TREK

Het grootste rondreizende foodfestival van Nederland! Festival TREK strijkt neer in de acht grootste en mooiste stadsparken van het land!

WNF LEERWEEK

Het Wereld Natuur Fonds zet zich in voor bedreigde dieren en de natuur. Ieder jaar organiseren zij een leerweek vol met cursussen, samenwerkingsopdrachten en wellicht kom je ook een beetje uit je comfortzone… 

Tevreden klanten!

Een greep uit een aantal van mijn klanten:

Wat wil je weten? 🙂

Kaylee, Okay Media
Tel: 085 – 060 1785
E-mail: info@okaymedia.nl

Heb je vragen over videoproductie?

085 - 060 1785

Okay Media is ma t/m za bereikbaar van 9.00 – 18.00

Okay Media makes anything look good.