fbpx

SHOWREEL

Een compilatie van ons werk in één video!

COMMERCIALS

Video afspelen

RI TRAFFIC | COMEDY COMMERCIAL

Bart zit vast in een commercial en wordt gestuurd door een voice-over stem. RI-Traffic wilde graag het product ‘de geleiden baken’ op een onderscheidende en grappige manier op de markt brengen! 

VVV ZUTPHEN

De VVV wilde graag een online promotiefilm laten maken voor de kinderspeurtocht. Wij gingen met deze kids en ouders op pad, opzoek naar het goud…

PROMOTIEFILMS

BRANDED COMMERCIAL | ACER & KIESKEURIG.NL

Een branded commercial van Acer voor Kieskeurig.nl. De USP’s van het product verpakt in een branded content verhaal.  

PRODUCTVIDEO | RUSSELL HOBBS

Deze 15 seconden online productvideo is bedoelt voor online campagne in heel Benelux en op Bol.com. Het gaat om de nieuwe breakfast line plus van Russell Hobbs.

Video afspelen

BRANDED COMMERCIAL | SHIMANO & KIESKEURIG.NL

Een branded commercial van Shimano voor Kieskeurig.nl De USP’s van het product verpakt in een branded content verhaal.

BODYTALK | CARMEN NITZER

Carmen Nitzer over Bodytalk. Zelfsturing vanuit beweging. Carmen geeft professionele bodytalk workshops en dit is een teaser om aan potentiële klanten te laten zien wie zij is en wat zij kan bieden.

BRANDED COMMERCIAL | ACER & KIESKEURIG.NL

Een branded commercial van Acer voor Kieskeurig.nl. De USP’s van het product verpakt in een branded content verhaal.  

BRAND STORY

TEASER | NASTASSIA FIRESTONE

Nastassia Firestone deelt haar persoonlijke verhaal in de langere documentaire over haar pad in het schaatsen. Dit is de korte teaser van de volledige brand story.

FRANKA'S COACHING

Franka deelt haar échte verhaal over waar zij vandaan komt en wat maakt dat zij coach is geworden. Het is oprecht, rustig en met aandacht gemaakt. Precies zoals Franka is. 

AFTERMOVIES

NEEDLE ART CONVENTIE

Needle Art Tattoo, alle stijlen van tatoeëren! Er worden shows gegeven, BBQ’s en artiesten over heel de wereld komen hier tatoeëren. Ieder jaar vindt DE tattoo conventie plaats in Gorinchem. 

FESTIVAL TREK

Het grootste rondreizende foodfestival van Nederland! Festival TREK strijkt neer in de acht grootste en mooiste stadsparken van het land!

WNF LEERWEEK

Het Wereld Natuur Fonds zet zich in voor bedreigde dieren en de natuur. Ieder jaar organiseren zij een leerweek vol met cursussen, samenwerkingsopdrachten en wellicht kom je ook een beetje uit je comfortzone… 

Tevreden klanten!

Een greep uit een aantal van mijn klanten:

Okay Media makes anything look good.