fbpx

Over Mij

Brand Story | Kaylee 

”Als iemand tegen mij had gezegd dat ik ooit mijn eigen bedrijf zou opzetten en dat ik vol passie aan het werk zou zijn. Dan had ik diegene echt niet geloofd”.

Kaylee Meijer

Head of okay media

 

Award Winning Filmmaker

zelf filmpje maken

Award Winners

1x Best Film - Runner up

Met de korte film ''De Burgelijke Staat van Verwarring''.

2x Best Writing

Met de korte film ''De Burgelijke Staat van Verwarring'' en ''Doorgang'' bij het 48hfp

4x Best Editing

Met de korte films ''Alter Ego'', ''Doorgang'' en ''Beta'' bij het 48hfp. , ''Tot Zover mijn Ziel'' bij het OWP.

1x Best Directing

Met de korte film ''Alter Ego'' bij het 48hpf.

1x Best Musical Score & Sound Design

Met de korte film ''Sound of Murder'' en ''Doorgang'' bij het 48hfp

Nominations

5x Best Editing

Met de korte films ''De Burgelijke Staat van Verwarring'', ''Wraak'', ''Fan'', ''High Note'' en ''Sound of Murder'' bij het 48hfp

1x Best Directing

Met de korte film ''De Burgelijke Staat van Verwarring''.

1x Best Musical Score & Sound Design

Met de korte film ''De Burgelijke Staat van Verwarring''.

Het gouden Hert

Go Short Arnhem, Gelders Doek editie met de film ''Talitioah''

Over Kaylee

Werken vanuit 200% passie is een droom die is uitgekomen.

Mijn naam is Kaylee, ik ben 26 jaar en in 2016 heb ik Okay Media opgericht, hét exclusieve allround videoproductiebedrijf voor storytelling video’s. Ik ben o.a. regisseur, editor en camera operator. 

Ik heb de 4-jarige opleiding AV- productie afgerond, waarbij ik tijdens en na mijn studie veel aan het werk ben gegaan met andere media- bedrijven, teams en freelancers. Ik deed er alles aan om mijzelf als videomaker steeds meer te ontwikkelen. Ik wilde iedere dag een stukje beter worden dan gisteren. Naast diverse nominaties als filmmaker, heb ik 3x een award in ontvangst mogen nemen als ‘beste editor’ en ‘beste regisseur’ Daarnaast ben ik met mijn afstudeerfilm ‘’Talitioah’’ die door mij is geregisseerd, geschreven en gemonteerd geselecteerd voor het Gouden Hert. Alles is gedaan en gemaakt vanuit 200% liefde en passie voor dit filmvak. 

Waarom vertel ik je dit? 

Had dit mij in 2016 gezegd en ik had je met veel ongeloof aangekeken. Bij mij is niet alles komen ”aanwaaien” en ik heb ontzettend hard moeten strijden en werken voor mijn eigen plek en geluk. Mijn jeugd is heel hectisch, chaotisch en vrij onveilig geweest. Daardoor heb ik lang in een dal gezeten, máár dat heeft er ook voor gezorgd dat ik zoveel kracht heb ontwikkeld, een diep geloof in mezelf en de realisatie kreeg dat ik niet voor andere wilde leven, maar voor mezelf. Ik wist al vrij snel dat ik dit wilde gaan doen, ik wist alleen nog niet ‘hoe’. 

Na talloze producties gemaakt te hebben, die ik nu niet eens meer online durf te zetten haha ;-), mijn opleiding gevolgd te hebben, veel marketing (zelf)studies, cursussen en masterclasses heb gedaan, kan ik eindelijk zeggen dat mijn grootste droom is uitgekomen: het hebben van mijn eigen professionele high-end videoproductiebedrijf. Ik heb de eerste 3 jaar al mijn dagen, avonden, nachten en weekenden opgeofferd om op te bouwen wat er nu staat. En daar ben ik ZO ongelooflijk trots op.

”De combinatie van de kracht van storytelling; het overbrengen van verhalen, emoties en gevoelens EN succesvolle marketing communicatie strategieën zijn GOUD waard om jouw bedrijf nog meer te laten groeien.”

Waarom al deze kennis voor mezelf houden? Ik wil JUIST andere helpen om die groei te maken, om écht zichtbaar te kunnen worden en een nieuwe verfrissing te kunnen geven. Ik wil anderen helpen om naar een next level te kunnen gaan en JIJ met trots kunt zeggen: ”kijk waar ik nu ben”.

Wat ik hiermee ook wil zeggen is dat video, niet ‘zomaar’ video is voor mij. Okay Media is alles voor me en je zou kunnen zeggen dat het misschien ook mijn redding is geweest. Het is mijn passie, mijn droom waar ik mijn fulltime baan van heb kunnen maken en waar ik zoveel kracht, geluk en voldoening uithaal. Het ontwikkelen van films en video’s, het helpen groeien van bedrijven en de oneindige ontwikkeling in dit vak maakt dat ik 200% kan zeggen: dit is het!

zelf video maken

Ben jij er klaar voor om ook NEXT LEVEL met jouw bedrijf te gaan? Vraag dan nu jouw gratis offerte op en ontvang naast je kostenplaatje ook een overzicht van de stijl en de sfeer van jouw video in een mooi projectplan. Ik ga kijken naar wat het beste past bij jou en jouw bedrijf! 

Tevreden klanten!

Een greep uit een aantal van mijn klanten:

Wat wil je weten? 🙂

Kaylee, Okay Media
Tel: 085 – 060 1785
E-mail: info@okaymedia.nl

Okay Media makes anything look good.