fbpx

BEHIND THE SCENES BY KAYLEE

Award Winning filmmaker

4x Best Editing

Met de korte films ''Alter Ego'', ''Doorgang'' en ''Beta'' bij het 48hfp. , ''Tot Zover mijn Ziel'' bij het OWP.

1x Best Directing

Met de korte film ''Alter Ego'' bij het 48hpf.

1x Best Musical Score & Sound Design

Met de korte film ''Sound of Murder'' en ''Doorgang'' bij het 48hfp

1x Best Writing

Met de korte film ''Doorgang'' bij het 48hfp

Nominations

3x Best Editing

Met de korte films ''Fan'', ''High Note'' en ''Sound of Murder'' bij het 48hfp

Het gouden Hert

Go Short Arnhem, Gelders Doek editie met de film ''Talitioah''

Over Kaylee

Werken vanuit 200% passie is een droom die is uitgekomen.

Mijn naam is Kaylee, ik ben 25 jaar en in 2016 heb ik Okay Media opgericht, het allround videoproductiebedrijf voor de zakelijke markt. Ik ben regisseur, editor en camera operator. Ik heb de opleiding AV- productie gevolgd en afgerond. Naast diverse nominaties als filmmaker, heb ik ook 3x een award in ontvangst mogen nemen als ‘beste editor’ en ‘beste regisseur’ Daarnaast ben ik met mijn afstudeerfilm ‘’Talitioah’’ die door mij is geregisseerd, geschreven en gemonteerd geselecteerd voor het Gouden Hert.

Waarom vertel ik je dit? Had dit mij in 2016 gezegd en ik had je met veel ongeloof aangekeken. Het leven is moeilijk geweest voor me en er zijn tijden geweest dat ik weinig tot geen toekomstperspectief zag. Maar, er is één ding wat ik nooit ben kwijtgeraakt en dat is een diep geloof in mezelf dat er meer in het leven was voor mij. Ik heb mezelf opgepakt en heb alle moeilijke thema’s waarmee ik ben geconfronteerd aangekeken om zo mijn leven te kunnen leven. In de jaren daarna ben ik steeds verder omhoog gekrabbeld. Ik ontdekte mijn passie voor film en alles in mij zei dat dit is wat ik moet doen en nu leef ik mijn grootste droom door het hebben van mijn eigen bedrijf.

 

Wat ik hiermee ook wil zeggen is dat film, niet ‘zomaar’ film is voor mij. Okay Media is alles voor me en je zou kunnen zeggen dat het misschien ook mijn redding is geweest. Het is mijn passie waar ik mijn fulltime baan van heb kunnen maken en waar ik zoveel kracht, geluk en voldoening uithaal. Het ontwikkelen van films en video’s, het helpen groeien van bedrijven en de oneindige ontwikkeling in dit vak maakt dat ik 200% kan zeggen: dit is het!

Brand video van Kaylee

”Als iemand tegen mij had gezegd dat ik mijn eigen bedrijf zou opzetten en dat ik vol passie aan het werk zou zijn. Dan had ik diegene echt niet geloofd”.

Kaylee Meijer

Head of okay media

Achter de schermen foto’s

Dit is toch een droom die is uitgekomen!?

Wil je met mij in contact komen?

085 - 060 1785

Okay Media is van ma t/m za bereikbaar van 9.00 – 18.00

Tevreden klanten!

Een greep uit een aantal van mijn klanten:

Okay Media makes anything look good.