fbpx

Event & Sfeervideo's

Bij een aftermovie / promotie video kun je o.a. denken aan aftermovies voor feesten, festivals, teamuitjes, beurzen etc. Het is niet alleen handig om bezoekers met je pagina te verbinden, maar ook ter promotie van een volgende event. Mensen vinden het leuk om in beeld te komen, delen de aftermovie, en het werkt uiteindelijk super voor je naamsbekendheid. Okay Media weet perfect de juiste sfeer bij je event te vertalen naar een video.

Aftermovies / promotie video’s zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo worden aftermovies op social media extreem veel bekeken, gedeeld, en geliket. Bezoekers vinden het super tof om terug in de sfeer van het evenement te komen, of een terugblik te bekijken voordat ze naar één van jullie nieuwe evenementen gaan. Zou jij zelf snel naar een feest gaan waar niks online van terug te zien is?

Ook voor onze aftermovies / promotievideo’s kunnen wij een uitgebreide service aanbieden. Van het filmen en monteren, tot aan speciale sound design, eigen muziek laten componeren, het in een bepaalde stijl laten inkleuren, geanimeerde titels en teksten, voice-overs, visual effects die door het beeld kunnen springen, en zo kun je zelf bepalen wat je in je video wilt toevoegen. We hebben diverse pakketten voor je samengesteld.

Tarieven


Film maken is geen ‘’exact science’’ en dus onze tarieven ook niet. Ze zeggen wel dat het niet uitmaakt wat het kost maar het gaat om wat het oplevert. Maar toch is het wel fijn om een idee van je uitgaven te hebben.
Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de prijs:


– Aantal draaiuren (uren dat we filmen)
– De benodigde apparatuur
– Inzet van (extra) crew
– Het gebruik van bijvoorbeeld voice-overs of muziek – De complexiteit van eventuele vormgeving – Locatie (binnen- of buitenland)

Natuurlijk zijn er tal van extra opties. Een extra cameraman/vrouw, een drone operator of ondertiteling zijn slechts een greep uit opties die we kunnen bieden. Dus, wat je budget ook is, we vinden altijd wel een passende optie voor jouw film of video!


Offerte aanvragen .