Laat je verhaal tot uiting komen in een film!

Al jaren dat idee voor die korte film? Het perfecte onderwerp voor een documentaire? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Binnen het korte film genre kunnen we ook alle kanten op. Een korte film is voor veel startende makers de perfecte manier om hun verhalen te vertellen en talenten te showcasen. Graag helpen we hierbij. We kunnen de film van A tot Z maken of een deel van het proces oppakken. Zoek je alleen een regisseur of cameraman/vrouw? Wil je je film door ons laten editen? Geen probleem! Neem gerust contact op om je idee door te spreken.
Sommige verhalen zijn uit het leven gegrepen en verdienen het om verteld te worden. Denk bijvoorbeeld aan een integer portret van een persoon of een diepere kijk in de wereld van een commune. De stijl van de docu kan verschillen. Het kan rauw en dichtbij de realiteit of meer filmisch gemaakt. Hier overleggen we graag met je over en vinden samen de beste en mooiste manier om jouw documentaire van idee naar werkelijkheid te krijgen.

Tarieven


Film maken is geen ‘’exact science’’ en dus onze tarieven ook niet. Ze zeggen wel dat het niet uitmaakt wat het kost maar het gaat om wat het oplevert. Maar toch is het wel fijn om een idee van je uitgaven te hebben.
Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de prijs:


– Aantal draaiuren (uren dat we filmen)
– De benodigde apparatuur
– Inzet van (extra) crew
– Het gebruik van bijvoorbeeld voice-overs of muziek – De complexiteit van eventuele vormgeving – Locatie (binnen- of buitenland)

Natuurlijk zijn er tal van extra opties. Een extra cameraman/vrouw, een drone operator of ondertiteling zijn slechts een greep uit opties die we kunnen bieden. Dus, wat je budget ook is, we vinden altijd wel een passende optie voor jouw film of video!


Offerte aanvragen .