fbpx

Bruiloften

U wilt uw mooiste herinnering voor altijd vastleggen!
Dit is jullie grote dag! Daar wil je een blijvende herinnering van. En als je wil en het is mogelijk, zelfs je aanzoek! Een dag waarbij de emoties en sfeer opgevangen worden in unieke beelden. Vanaf het aanzoek, het omkleden, de ceremonie, de taart aansnijden, tot aan het feest. Een bijzondere bruiloftsfilm en/of foto’s die je altijd kunt bewaren.

Wij hebben oog voor ieder detail! Want de kleine, leukste, spontane en romantische momenten mogen natuurlijk niet worden gemist! Op de dag zelf kunnen jullie je volledig focussen op het samen zijn. Je zal bijna niet merken dat we er zijn. Maar als je de beelden terugziet lijkt het alsof we overal dichtbij waren. Zo kunnen we toch alles uit de kast halen om voor jullie een mooie bruiloftsfilm en/of foto’s te kunnen maken!

Er zijn diverse stijl-keuzes voor zowel uw trouwfilm, als voor fotografie, bijvoorbeeld; warm / bruine tinten, heel fris licht, en wit, heel filmisch, documentaire stijl, of juist een echte registratie van de dag.

Voorafgaand aan jullie grote dag spreken wij graag een keer af, of maken we een telefonische afspraak om kennis te maken en de dag door te nemen. Wij vinden het leuk om jullie al een beetje te leren kennen van te voren en uiteraard zijn wij ook nieuwsgierig naar jullie eigen ideeën voor de bruiloft én de film. Het is jullie grote dag!

Tarieven


Film maken is geen ‘’exact science’’ en dus onze tarieven ook niet. Ze zeggen wel dat het niet uitmaakt wat het kost maar het gaat om wat het oplevert. Maar toch is het wel fijn om een idee van je uitgaven te hebben.
Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de prijs:


– Aantal draaiuren (uren dat we filmen)
– De benodigde apparatuur
– Inzet van (extra) crew
– Het gebruik van bijvoorbeeld voice-overs of muziek – De complexiteit van eventuele vormgeving – Locatie (binnen- of buitenland)

Natuurlijk zijn er tal van extra opties. Een extra cameraman/vrouw, een drone operator of ondertiteling zijn slechts een greep uit opties die we kunnen bieden. Dus, wat je budget ook is, we vinden altijd wel een passende optie voor jouw film of video!


Offerte aanvragen .