fbpx

brand story bij okay media

Een Brand Story is een hele unieke en onderscheidende manier om jouw verhaal achter je dienst en/of product toe te lichten. Niet op een saaie manier, maar op een sprekende, meeslepende en emotionele manier. We willen je hart en ziel voelen in de video. Wij begeleiden jou bij dit proces zodat jij comfortabel en echt zoals jij bent op beeld wordt gebracht. Je neemt mensen echt mee in een verhaal, gerelateerd aan jouw bedrijf. Een brand story werkt nog steeds het beste voor de gunfactor, verbinding en mensen onthouden jou veel sneller dan je concurrenten. 

Okay Media staat voor high-end video’s. We werken met de beste apparatuur én professionals. Wij leveren een fantastische video dat van A tot Z is uitgedacht. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Plan gratis een filmpitch afspraak in. 

Video scripts

Wij gaan samen met jou opzoek naar de kern van deze video en zetten dit om tot een filmscript. Je hoeft dus zelf nog helemaal geen ideeën te hebben.

Productie

We kunnen ook jouw volledige productie verzorgen. Denk aan; locaties, studio's, cast, planningen, draaiboeken, contact leggen e.d.

Filmen

We verfilmen het videoscript voor jou incl. mogelijkheden tot voice-overs en professionele filmacteurs.

Montage

Na het filmen gaan we door naar de montage inclusief; beeld- en kleurbewerking, muziek, audio mix vanuit de studio en nog een hoop meer!

GRATIS FILMPITCH!

Een gratis filmpitch? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo. Wij presenteren een persoonlijk op maat gemaakte filmpitch met o.a. een conceptidee, nieuwe inzichten en kansen op de markt. 

Denk bijvoorbeeld aan: Waar zien wij kansen? Hoe zou video voor jou het beste aanslaan? En wat kunnen wij doen om de resultaten van je doel te vergroten? Daarnaast leggen we je stap voor stap uit hoe we te werk gaan en wat hierin passend zou zijn voor jou. 

Vul hieronder een korte vragenlijst in, plan je afspraak digitaal in onze agenda en dan komen wij binnenkort bij jou langs!

 

aftermovie-laten-maken
Reviews van vaste klanten

Russell Hobbs

Vanuit één van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!

Trade Marketing Assistant, Russell Hobbs

Onze Klanten

Okay Media makes anything look good.