Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Je bent overtuigd van je product of dienstverlening, werkt dagelijks keihard om de kwaliteit hoog te houden en werkt met een bekwaam team van mensen om je klanten verder te helpen. De overtuiging die jij voelt wil je overbrengen op anderen. Daarbij heb je te maken met concurrenten die hetzelfde doel hebben.

Goede bedrijfsfotografie kan je de winning-edge geven én anderen overtuigen van de kracht van je organisatie. Okay Media bestaat uit een gepassioneerd team van jonge makers. Wat ons onderscheidt van anderen is dat we voorafgaand aan een shoot eerst op zoek gaan naar de kern van een organisatie of brand, vervolgens maken we een fotoreportage die die kern kracht bijzet en jouw product of dienst van zijn beste kant laat zien. Met een passie voor fotografie maken wij onderscheidende foto’s die het verhaal van jouw organisatie perfect vertellen.

Vraag nu gratis een offerte aan voor jouw bedrijfsfotografie.

Vrijblijvende offerte

Een greep uit ons werk

Werkwijze

We starten altijd met een brainstormsessie: wat willen jullie en waarom?

Vervolgens gaan wij met deze informatie aan de slag om een plan te maken voor de fotoshoot. Dit plan gaat wederom langs jullie om er een akkoord op te geven.

Is er een akkoord dan prikken we een datum voor de shoot: alles wat er nodig is om de fotoshoot te kunnen doen wordt in gang gezet.

Op de dag van de fotoshoot komt alles samen. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Na de fotoshoot maken we een selectie van de beste foto’s en verzorgen we wanneer nodig de nabewerking.

We bieden verschillende mogelijkheden en pakketten aan, zodat het altijd aansluit op jouw behoeften. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

De werkwijze Van okay media

1

Get in touch!

Neem contact met ons op via het contactformulier of door te mailen naar info@okaymedia.nl of te bellen naar +316 216 900 36

2

Offerte

Op basis van je wensen stellen wij een offerte op zodat je vooraf weet waar je aantoe bent.

3

Brainstorm & planning

Kies je ervoor om met ons samen te werken? Dan maken we op basis van een brainstorm een plan voor de fotoshoot.

4

Productie

Nadat we een passend plan hebben gemaakt regelen wij alle benodigdheden.

5

Fotoshoot

Als alle voorbereidingen zijn getroffen beginnen we met fotograferen.

6

Post-productie

Onze editors maken een selectie van beelden en worden foto’s waar nodig bewerkt.

7

Feedback & oplevering

Als de foto’s af zijn volgt er een feedback ronde waarna we alles opleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Okay Media voor jouw video? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het offerte formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op!

  Vrijblijvende offerte

  No, thank you. I do not want.
  100% secure your website.
  Powered by

   Vrijblijvende offerte

   Powered by