fbpx

JOUW verhaal in een bedrijfsfilm!


Wil jij een bedrijfsfilm laten maken? Ik kan jouw verhaal visualiseren in een unieke bedrijfsvideo. Met veel diversiteit in stijl-keuzes kan ik de juiste mensen triggeren om de aandacht bij jouw bedrijfsfilm te houden. Ken jij bijvoorbeeld de reclame van 'Even Apeldoorn Bellen?' Waarschijnlijk zul je dezen kennen. Maar ken jij ook de reclame van 'de Intratuin?' Ik geloof het niet. Daar is een reden voor. Centraal beheer heeft mooi gebruik gemaakt van storytelling en dat is ook precies waar mijn kracht ligt!

Impact bedrijfsfilm

Je denkt altijd vanuit wat je kent, want wat je niet kent kun je ook niet bedenken. Totdat je je erin gaat verdiepen, nieuwe mogelijkheden ziet en inzichten krijgt. Ik wil met jou deze referentiekaders uitbreiden! Wat is de impact als mensen niet begrijpen wat jouw bedrijf, dienst en/of product waard is? Als je niet gezien wordt, je niet hoog in Google scoort, mensen toch eerder voor de concurrent kiezen en/of er te weinig bezoekers naar je beurzen en events komen? Behoorlijk groot, toch? Maar door video als communicatie middel in te zetten kun je eigenlijk van al deze ‘pijnpunten’ werken aan jouw verlangens. Een bedrijfsfilm laten maken is niet alleen goed voor jouw bekendheid en branding, maar ook om beter gevonden te worden door je klanten.


Waarom een bedrijfsfilm?


Is het het waard om te investeren in een bedrijfsvideo? Wat zijn de resultaten? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik meer omzet uit de films ga halen? Dit zijn veel gestelde vragen en hier kan ik een hele hoop antwoorden op geven, maar dit zijn de belangrijkste kernpunten die je met jouw video kunt bereiken!

– Hoger in Google (SEO verbetering)
– Verbinding maken met je lead
– Verhoogd know, like & trust factor
– Onderscheid met concurrentie
– Adverteren met video content verhoogd conversie
– Mensen zullen je gaan zien!


Voorkom dat mensen niet snappen wat jouw bedrijf en/of product waard is, dat je niet gezien wordt, je visie niet duidelijk naar voren komt of dat er te weinig bezoekers op je website komen en blijven. Ik ga een unieke en onderscheidende bedrijfsfilm voor jou maken en ik garandeer jou dat jij met deze film meer gezien gaat worden. Let's go!


Offerte aanvragen .