Award-winning  

Aftermovies

Welkom bij Okay Media, jouw partner voor adembenemende aftermovies die de essentie van jouw evenement vastleggen en de beleving tot leven brengen. Wij zijn gepassioneerd over het vertellen van verhalen door middel van krachtige videoproducties en streven ernaar om elk moment vast te leggen op een manier die blijvende herinneringen creëert.

Bij Okay Media geloven we dat een aftermovie meer is dan alleen een samenvatting van beelden. Het is een kunstvorm die de sfeer, emoties en hoogtepunten van jouw evenement vastlegt, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of een andere speciale gelegenheid. Ons team van ervaren videografen begrijpt het belang van detail en streeft naar perfectie bij elke opname.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze technische vaardigheid, maar ook onze betrokkenheid bij jouw visie. We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke verhaal te begrijpen en te vertalen naar een meeslepende aftermovie. Of je nu de opwinding van een festival wilt vastleggen, de liefde op een bruiloft wilt vangen of de professionele successen van een bedrijfsevenement wilt benadrukken, wij zorgen ervoor dat elk beeld de juiste emotie overbrengt.

Onze aftermovies gaan verder dan alleen beeldmontage; ze zijn een cinematografische reis die de kijker meeneemt naar de hoogtepunten van het evenement. Met creativiteit, vakmanschap en de nieuwste technologieën leveren wij aftermovies die niet alleen voldoen aan, maar vaak de verwachtingen overstijgen.

Kies voor Okay Media en laat ons jouw verhaal vertellen door middel van verbluffende aftermovies. Wij leggen niet alleen beelden vast, maar creëren herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw evenement kunnen transformeren in een cinematografisch meesterwerk.

Recent werk


 


Waarom aftermovies?


  • Betoverend: Vang de magie van elk evenement in een aftermovie.
  • Meeslepend: Neem kijkers mee op een emotionele reis door onvergetelijke momenten.
  • Professioneel: Lever hoogwaardige producties met professionele editing en cinematografie.
  • Creatief: Geef elke aftermovie een unieke en creatieve flair.
  • Sfeervol: Breng de atmosfeer en energie van het evenement tot leven.
  • Op maat gemaakt: Pas elke aftermovie aan de specifieke wensen van de klant aan.
  • Inspirerend: Inspireer anderen om deel te nemen aan toekomstige evenementen.


GRATIS OFFERTEWat klanten vertellen


 


Okay Media Videoproducties
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Sara JochemsenSara Jochemsen
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
A Google User
A Google User
08:46 03 Mar 22
Kaylee heeft voor The Wonder Weeks verschillende projecten gedaan. Onder andere het laten inspreken van audio voor onze Back To You workout app en een audio boek in het Nederlands, Duits en Engels. Ze deed niet alleen wat we hadden afgesproken maar denkt ook echt goed mee om samen het beste resultaat te behalen. Daarom huren we haar nu ook weer in om deze opdracht in het Koreaans te doen. En wie weet welke talen in de toekomst nog zullen volgen. Zeker een aanrader!
Julia van den BroekeJulia van den Broeke
10:34 02 Mar 22
Super fijne samenwerking! Echt om aan te raden!!
Tom de RidderTom de Ridder
14:13 05 Jul 21
Kaylee heeft voor Ri-Traffic / Verkeerswinkel.nl een productvideo gemaakt om een product wat wij enkel in ons assortiment hebben beter uit te lichten. De draaidag was goed voorbereid en ze gaan hun eigen gang, je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Vrij snel na de draaidag ontving ik de eerste versie, na een paar kleine aanpassingen was de definitieve video snel online. Circa 1 week! Mocht je op zoek zijn naar een zakelijke video, maar totaal geen kaas gegeten hebben van de filmindustrie, dan zou ik OKAY media aanraden!
Soraya WunninkSoraya Wunnink
09:01 15 Apr 21
Kaylee heeft voor mij een acteurs-showreel gemonteerd. Kaylee dacht goed mee om er het uiterste uit te halen voor mij als actrice. We kwamen erop uit dat we extra beelden nodig hadden en hoe super dat ze die zelf kon draaien!De draaidag zelf was goed gepland, georganiseerd, liep soepel en met een fijne sfeer. Ik had meteen het gevoel dat het in goede handen was. Het resultaat was top, mooie kwaliteit, professioneel. De communicatie was helder en duidelijk. Een aanrader!
Wikke MeyerWikke Meyer
08:34 08 Apr 21
Vanuit een van onze merken, Russell Hobbs, heeft Okay Media de opdracht gekregen om een video te maken, met een van onze breakfast collecties. De video was voor onze social media campagne op Instagram, Facebook en Youtube. Het was een behoorlijke spoedklus en desondanks heeft Kaylee ons super geholpen en meegedacht, met een fantastisch resultaat. De video heeft het tijdens campagne heel goed gedaan en presteerde op impressies, kliks en uitgekeken video’s hoger dan verwacht. Zeker een aanrader dus!
Jane ZijlstraJane Zijlstra
12:32 05 Mar 21
Okay Media levert professioneel werk en speelt goed in op de wensen van de klant! Het contact van begin tot het einde was super fijn en betrokken.
Carmen NitzerCarmen Nitzer
16:12 16 Aug 20
Okay Media heeft voor mij een trailer ter promotie van mijn workshop gemaakt. Kaylee is buitengewoon gedreven en in staat de klantvraag helder te krijgen alvorens ze vanuit beeld/film suggesties doet meedenkt en uiteindelijk een prachtig resultaat opleverd.
TEHAMA B.V.TEHAMA B.V.
08:50 10 Jul 20
Tehama productielijn film laten maken bij Polaroid voor onze website door Okay Media.Kaylee bedankt voor de prettige samenwerking en het eindresultaat is super.We zullen in de toekomst zeker vaker aan de bel trekken.Mark Brusche TEHAMA B.V.
js_loader


Heeft u vragen of wilt u een afspraak?
Bel +316 216 900 36

Onze klanten